Okuliare Wayfarer

Wayfarer okuliare filmov ch hviezd a TOP celebr t. Tradičn tvar t chto legend rnych slnečn ch okuliarov z p ťdesiatych rokov sa stal obdivovan m dizajnov m vzorom, a s časťou imidžu mnoh ch osobnost . R my Wayfarer prin aj svoj jedinečn t l aj do sveta dioptrick ch okuliarov. Hist ria okuliarov Wayfarer je rovnako fascinuj ca, ako ich patentovan dizajn. Za vznikom okuliarov ho r mu Wayfarer s nov torsk m, v razne lichobežn kov m tvarom st l v roku 1952 geni lny americk dizajn r Raymond Stegeman. Využil najnov ie technol gie lisovania plastov, a namiesto tenk ch kovov ch r mikov vsadil na robustnej ie plastov r my. Slnečn okuliare Wayfarer vzbudili senz ciu, a stali sa spe n m produktom značky Ray-Ban. Vlastn kom dizajnov ho patentu je matersk spoločnosť Bausch & Lomb. V sedemdesiatych rokoch popularita Wayfarer poklesla. Vďaka ikovnej marketingovej strat gii sa v prvej polovici 80. rokov začali slnečn okuliare Wayfarer objavovať v telev znych programoch a filmoch. V strateacute;gii umiestňovania produktov do filmov a seri lov značka spe ne pokračovala aj v 21. storoč . Tieto elegantn okuliare ste mohli vidieť napr klad na tv ri Toma Cruisa, alebo v seri li Miami Beach. Popularite slnečn ch okuliarov Wayfarer prospela ich obľuba medzi popredn mi svetov mi hudobn kmi, ktor ch vz p t nasledovali st tis ce ich fan ikov. Slnečn m okuliarom Wayfarer neodolali U2, Michal Jackson, Madonna, Billy Joel, Elvis Costello alebo herec Jack Nicholson. Okuliare sa v roku 1989 vyr bali už v desiatkach r znych modelov. Dev ťdesiate roky priniesli v dizajne okuliarov ch r mov nov trendy, popri ktor ch sa wayfarerky nen padne stratili do zadia zachovali si v ak svojich priaznivcov. Po roku 2000 pre li nov modely okuliarov Wayfarer v razn m redizajnom, čo neu lo pozornosti celebr t (Katy Perry, Edward Cullen, ...) a ich fan ikov. Dnes s okuliare Wayfarer dostupn v celom spektre modelov a farieb nielen pre slnečn , ale aj pre dioptrick o ovky. Vyberte si modern wayfarerky na eOkuliare.sk: d mske okuliare Wayfarer p nske okuliare Wayfarer slnečn okuliare Wayfarer

prejsť na článok

Fotochromatické okuliare

Fotochromatické okuliare sú okuliare s dioptrickými šošovkami, ktoré sa automaticky stmavujú pri expozícii UV žiarenia a opäť sa rozjasňujú, keď Čítať viac The post Fotochromatické okuliare appeared first on iOPTIKA OČNÁ OPTIKA.

prejsť na článok

Slnečné okuliare na leto 2013

Leto 2013 je konečne o chv ľu tu a preto už nebude vhodnej čas na nov slnečn okuliare ako teraz. Slnečn okuliare s logicky a jednoznačne jedn m z najpopul rnej ch m dnych doplnkom obľ ben m medzi oboma pohlaviami. Je ľahko dostupn a vďaka elegantn

prejsť na článok

Okuliare so slnečným klipom

Čo je to klip na okuliare? Slnečné a dioptrické okuliare v jednom  Slnečný klip sa jednoducho magnetom priloží prisaje k Čítať viac The post Okuliare so slnečným klipom appeared first on iOPTIKA OČNÁ OPTIKA.

prejsť na článok

BARBIE okuliare

V iOPTIKE máme nádherné originál BARBIE okuliare pre dievčatá i slečny. K okuliarom patrí i originál BARBIE púzdro     Čítať viac The post BARBIE okuliare appeared first on iOPTIKA OČNÁ OPTIKA.

prejsť na článok

Dieťa prvé okuliare

Keď dieťa dostane svoje prvé okuliare, môže to byť zaujímavý a niekedy aj trochu nezvyčajný zážitok. Je dôležité pomôcť mu Čítať viac The post Dieťa prvé okuliare appeared first on iOPTIKA OČNÁ OPTIKA.

prejsť na článok