Nový bezbarierový prístup do hospicovej adoračnej kaplnky

Hospic Milosrdných sestier v Trenčíne má v podkroví adoračnú kaplnku sv. Jozefa ... Ježiš pod spôsobom chleba je v hospici prítomný 24 hodín denne. Na sviatok Najsvätejšieho Srdca Ježišovho 23. 6. 2017 bolo ukončené bezbariérové riešenie prístupu do hospicovej adoračnej kaplnky...

prejsť na článok

Odpustová slávnosť sv. Jozefa

Pri príležitosti sviatku sv. Jozefa, patróna hospicovej kaplnky, sa konala odpustová slávnosť pre dobrovoľníkov a zamestnancov hospicu.

prejsť na článok

Účasť na medzinárodnej hospicovej konferencii - Praha 2018

Dňa 13. októbra 2018 sa v Prahe konala medzinárodná odborná konferencia hospicovej a paliatívnej starostlivosti - boli sme tam :)

prejsť na článok

Účasť na medzinárodnej hospicovej konferencii v Prahe (12. 10. 2017)

Zástupcovia nášho multidisciplinárneho tímu sa dnes, t.j. 12. októbra 2017 zúčastnili na medzinárodnej hospicovej konferencii v Prahe, na ktorej mali tú česť stretnúť sa s aj s takou osobnosťou ako MUDr. Marie Svatošová, zakladateľka hospicového hnutia v

prejsť na článok

Bez mobilného hospicu by sme to nezvládli...

Od júna 2020 sme rozšírili služby ľuďom v konečnom štádiu nevyliečiteľného ochorenia, zväčša onkologického aj o službu domácej hospicovej staroslivosti.

prejsť na článok

Workshop o hospicovej a paliatívnej starostlivosti

Dňa 28. januára 2020 sme spoločne diskutovali a pracovali na workshope s názvom: Hospicová a paliatívna starostlivosť - Starostlivosť o zomierajúcich.

prejsť na článok