Účasť na medzinárodnej hospicovej konferencii - Praha 2018

Dňa 13. októbra 2018 sa v Prahe konala medzinárodná odborná konferencia hospicovej a paliatívnej starostlivosti - boli sme tam :)

prejsť na článok

Účasť na medzinárodnej hospicovej konferencii v Prahe (12. 10. 2017)

Zástupcovia nášho multidisciplinárneho tímu sa dnes, t.j. 12. októbra 2017 zúčastnili na medzinárodnej hospicovej konferencii v Prahe, na ktorej mali tú česť stretnúť sa s aj s takou osobnosťou ako MUDr. Marie Svatošová, zakladateľka hospicového hnutia v

prejsť na článok

Horieť, ale nevyhorieť - vyšiel zborník príspevkov z konferencie v Prahe (2018)

HOŘET, ALE NEVYHOŘET aneb kde ostatní končí, hospice teprve začínají - téma Medzinárodnej odbornej hospicovej konferencie, ktorá sa konala 13. októbra 2018 v Prahe.

prejsť na článok

Nový bezbarierový prístup do hospicovej adoračnej kaplnky

Hospic Milosrdných sestier v Trenčíne má v podkroví adoračnú kaplnku sv. Jozefa ... Ježiš pod spôsobom chleba je v hospici prítomný 24 hodín denne. Na sviatok Najsvätejšieho Srdca Ježišovho 23. 6. 2017 bolo ukončené bezbariérové riešenie prístupu do hospi

prejsť na článok

Hospic prijal skupinu odborníkov z oblasti paliatívnej medicíny z Ukrajiny

Dňa 23. októbra 2018 prijal Hospic Milosrdných sestier v Trenčíne delegáciu lekárov a zdravotníckych pracovníkov v oblasti paliatívnej medicíny a hospicovej starostlivosti z Ukrajiny.

prejsť na článok

Bez mobilného hospicu by sme to nezvládli...

Od júna 2020 sme rozšírili služby ľuďom v konečnom štádiu nevyliečiteľného ochorenia, zväčša onkologického aj o službu domácej hospicovej staroslivosti.

prejsť na článok