V piatok 6.11. sme posledný deň zberali jablká v tomto roku, posledné týždne bolo veľmi mokro, preto sa zberalo komplikovane, opatrne a s množstvom blata. Túto atmosféru zachytili na návšteve kolegovia z Tržnice Nivy u ktorých si môžte nakúpiť naše produkty ak ste z okolia Bratislavy.V tieto týždne u nás nájdete asi najviac odrôd jabĺk za celý rok. Niektoré ako Gala, Golden alebo Fuji postupne vyskladňujeme z komôr až do Mája, avšak chuťovky ako Granny Smith, Kanadská Reneta a mnohé ďalšie sú na predajni ešte pár nasledujúcich týždňov. Neváhajte ochutnať všetky a nájsť si tú svoju odrodu.Už druhý mesiac pokračujeme predajom stromov a mesiac ešte určite potiahneme, až kým nezačne mrznúť. Nájdete u nás takmer všetko do záhrady. Pre presný stav skladu vám poradí náš personál na predajni na ť.č. +421908977926. Katalóg sťahujte tu.Čáká nás mesiac opráv v sadoch, klčujeme starý Topaz, kde sa na jar bude dosádzať a pomaly sa chystáme na štepenie stromčekov. Navštívte nás!
Hlavné mesto pripravuje od druhej polovice roku 2020 spustenie nového spôsobu zberu vytriedeného papiera a plastov zbieraných spolu s kompozitnými obalmi a kovmi v individuálnej bytovej výstavbe, t. j. z rodinných domov, ktoré sa uskutoční []
Počas prebiehajúceho zberu jabĺk vás pozývame do našej farmárskej predajne na tradičný predaj stromov a ovocných výpestkov jeseň 2020. Aktuálny katalóg si môžete tu:
prejsť na článokO zbere ovocia a stanovení termínu sme písali nedávno. Teraz si povieme viac o spôsobe zberu jabĺk a ich prezimovaní. Predtým ako začneme oberať jablká, je potrebné si stanoviť presný termín zberu a samozrejme mať premyslené správne uskladnenie jabĺk, aby
prejsť na článokMy v Benio vieme ako potešiť svojich blízkych. Pre všetkých tehličkovo chtivých, pre Vás, ktorí nemáte ešte darček pre svojich blízkych, pre Vás, čo sa Vám páčia fasádne obklady, aj Vy, ktorí ste u nás už nakúpili a chcete spraviť radosť aj svojim najbliž
prejsť na článokV stredu 17. júna 2020 sme v reštaurácii Husacina & Penzión Karolína pripravili ďalšiu zaujímavú degustáciu vín. Nazvali sme ju "príprava na leto a grilovačky". A prečo práve tento názov? Ochutnávali sme totiž vynikajúce vína z Provensálska, resp. Juž
prejsť na článok