Ochutnávali sme novinky z Provensálska

V stredu 17. júna 2020 sme v reštaurácii Husacina & Penzión Karolína pripravili ďalšiu zaujímavú degustáciu vín. Nazvali sme ju "príprava na leto a grilovačky". A prečo práve tento názov? Ochutnávali sme totiž vynikajúce vína z Provensálska, resp. Južného Francúzska, ktoré pre vás priamo vo vinárstvach osobne vybral a zároveň ich aj odprezentoval náš somelier [...] Príspevok Ochutnávali sme novinky z Provensálska je zobrazený ako prvý na CHATEAU-VIN - Vínotéka / E-shop.

prejsť na článok

Ochutnávali sme vína z Piemontu

7. marca 2019 sme pre fanúšikov vína pripravili ďalšie zaujímavé podujatie, ktoré sa uskutočnilo v priestoroch reštaurácie Husacina & Penzión Karolína. Tentoraz sme sa zamerali na talianske vína z výnimočnej oblasti Piemont. Ide o vinársky región, kto

prejsť na článok

Ochutnávka Richtár Jakub 12.2.2013 - výsledky hodnotenia

Hostia ochutnávali nasledovné pivá: St. Bernardus abt 12, Pauwel Kwak, Westmalle Tripel, Chimay Rouge, Duvel, st. Bernardus wit, Saison Dupont, Lindemans Kriek, udeľovali body každému pivu za vhľad (max. 5b), arómu (max. 5b) a chuť (max. 10 b).

prejsť na článok

IVAR novinky 2023

IVAR novinky 2023 Obrázky sú ilustračné. Ďalšie informácie nájdete v priloženom dokumente. Platí pre zmluvných obchodných partnerov GC SKUPINY. Produkty v ponuke GC SKUPINA, GIENGER

prejsť na článok

Novinky v grafickom systéme Aurus EKONOMIKA

Chcete robiť po novom? Pozrite si novinky v Aurus EKONOMIKA The post Novinky v grafickom systéme Aurus EKONOMIKA appeared first on Compservice.

prejsť na článok

NOVINKY: Sodom, Root, Avantasia, Guns N Roses, Disturbed,

Novinky na www.helmagazine.eu Príspevok NOVINKY: Sodom, Root, Avantasia, Guns N Roses, Disturbed, je zobrazený ako prvý na www.irock.sk.

prejsť na článok