Naša proteínová tyčinka Ryska

Opäť sme boli vyspovedaní a povedali sme vám viac o tom aké boli naše začiatky, čím sa líši naša proteínová tyčinka od iných a aké sú naše plány do budúca. Čo je zdravé, môže byť zároveň chutné. Naša proteínová tyčinka Ryska vie nahradiť dezert. Rozhodli sa spojiť zdravie, delikátnosť, lokálnosť a ekológiu do zaujímavého portfólia ... The post Naša proteínová tyčinka Ryska appeared first on Komplexna-vyziva.sk.

prejsť na článok

Tofu: proteínová bomba

Tofu je vegánsky zdroj bielkovín vyrobený zo sóje. Jeho začiatky siahajú do Číny, odkiaľ si našlo cestu až k nám. Táto biela kocka nie každému na prvýkrát zachutí. Je však dobré dať mu druhú (niekedy aj tretiu) šancu. Prečo?

prejsť na článok

Recenzia: Lego NASA Mars Rover Perseverance

Po vyše dvoch rokoch vyšiel ďalší zaujímavý Lego model inšpirovaný NASA, a to Lego NASA Mars Rover Perseverance. O tento model som mal veľký záujem, keďže som misiu Perseverance sledoval dosť pravidelne po jej pristati na Marse začiatkom roku 2021. NASA M

prejsť na článok

Recenzia: Lego NASA raketoplán Discovery

Keď som minulý rok navštívil výstavu Cosmos Discovery, zastavil som sa pri modele raketoplánu a napadlo ma, že práve raketoplán by bol fakt dobrý ďalší Lego model s NASA tématikou. Lego ma celkom prekvapilo a model s raketoplánom Discovery uviedlo do pred

prejsť na článok

Žijeme na planéte Zem - predškoláci

Naša Zem - náš spoločný domov. Naša Zem je výnimočná a preto by sme sa o ňu mali starať.

prejsť na článok

Viete, ktoré super potraviny obsahujú mnoho proteínov a sú zároveň chutné?

Doslova základným kameňom pre naše telo je proteín. Vďaka nemu dochádza správnym spôsobom k rastu a obnove tkanív, pomáha k správnej funkcii imunitného systému, ale je dôležitý aj pri regulácii chuti na sladké – je dobré používať proteín na chudnutie.

prejsť na článok