Najlepšia kuracia čína, recept za 30 minút

5/5 - (15 votes)   Čas prípravy: 10 min, Čas varenia: 25 min, Počet porcií: 4,   Najlepšia kuracia čína je rýchle a zdravé jedlo zo surovín, ktoré máme bežne všetci doma. Hodí sa k nej ryža alebo čínske rezance. Pre tých, ktorí tieto prílohy nemajú radi, viete k tomu dokombinovať v podstate čokoľvek. A kto má rád, kľudne môže do číny pridať aj čily. Vyskúšajte recepty webu chutnérecepty.sk. Kuracia čína  Príde víkend a vy rozmýšľate, čo by ste si tak v sobotu uvarili. Čína. Tento recept je presne to, čo hľadáte, pretože nezahŕňa špeciálne ingrediencie a máte ho hotový naozaj rýchlo. Navyše je to niečo iné v porovnaní s typickým slovenským jedlom.  Ak je to pre vás niečo nové, nemusíte sa báť! Postup je naozaj jednoduchý a naše fotky z prípravy receptu vám určite pomôžu. Tento recept je napríklad vhodný aj pre tých, ktorí s varením ešte len začínajú. Kuracia čína je chutné jedlo, ktoré môže byť skvelou voľbou nie len na obed, ale aj na večeru. Zeleninu do omáčky si môžete zvoliť podľa chuti, my odporúčame mrazenú čínsku zeleninovú zmes, ale nič nepokazíte ani bežnou zeleninou, či už mrazenou alebo obyčajnou. Pokojne si ju skombinujte podľa vlastnej chuti. Sójová omáčka je zase niečo, čo k číne nevyhnutne patrí a spolu so zeleninou vytvárajú skvelú chuť, zároveň dodáva mäsu ten správny nádych orientu.  Všeobecne platí, že čínska kuchyňa je zdravou a chutnou voľbou. Čína v našom podaní je taktiež nízko-kalorická, keďže neobsahuje veľa tukov a zahŕňa viac vlákniny. Ak si zvolíte zdravšiu prílohu, môžete toto jedlo zaradiť do fit-jedálnička.  Tradičná čínska kuchyňa patrí medzi najrozmanitejšie a najznámejšie kuchyne na svete. Jej rôznorodosť sa odvíja od geografických, klimatických a kultúrnych rozdielov v rôznych častiach krajiny. Prineste si trochu Číny do kuchyne aj vy. Čínska kuchyňa  Orientálna kuchyňa sa dostala do Európy v 18. a 19. storočí, keď bolo obchodovanie s Čínou na vrchole. V tom čase sa jedlá z Ázie stali veľmi populárne v Anglicku a Francúzsku medzi bohatšími ľuďmi a postupne sa rozšírili do ďalších európskych krajín. V súčasnosti je takýto typ kuchyne naozaj veľmi žiadaný a obľúbený u rôznych vekových kategórií. Ľudia vyhľadávajú nielen čínske reštaurácie, ale aj recepty, ako si toto jedlo pripraviť aj doma. Niečo na spôsob slovenskej číny. V Československu začali byť jedlá z Ázie populárne v 60. a 70. rokoch minulého storočia, najmä vďaka kultúrnej výmene s Čínou, či Vietnamom a tiež kvôli popularite exotických chutí a nových zážitkov v kuchyni. Dnes je čína už bežnou súčasťou jedálnych lístkov mnohých reštaurácií a ponúka širokú škálu jedál, od tradičných po moderné a prispôsobené európskemu vkusu. Ak máte radi nové chute a rôzne druhy kuchýň, určite toto jedlo vyskúšajte. Čína má overenú chuť, objavte jej jedinečný zážitok a chuťové lahôdky. Ale ak máte chuť na niečo iné, tak vám odporúčame vyskúšať aj francúzske zemiaky od webu zenyvmeste.sk. Prípadne vyskúšajte recept na najlepší boršč alebo aj recept na chutné bolonské špagety. Rovnako máme aj recept na americké zemiaky pečené v šupke. Tak hurá do varenia! Ingrediencie (5 porcií) 350 g kuracie prsia, 1 ks cibuľa, 4 PL sójová omáčka, 1 PL worcestrová omáčka, 2 PL olej, 1 PL solamyl, 1 ČL kari, mrazená čínska zeleninová zmes, 1 ČL soľ, 1 PL čínske korenie  Postup prípravy: najlepšia čína 1Cibuľu očistíme a nakrájame cibuľu očistíme a nakrájame na drobno.    2Cibuľu opražíme na panvicu dáme olej, následne cibuľu a pražíme približne 5 minút.   3Pripravíme mäso medzitým si nakrájame kuracie prsia na menšie kúsky. Dáme ich do misky a posypeme solamylom.    4Opražíme mäso k cibuli prihodíme mäso, ktoré sprudka opražíme z každej strany cca 5 minút.     5Okoreníme mäso k mäsu pridáme soľ, kari, čínske korenie, sójovú a worcestrovú omáčku.    6 Pridáme zeleninu k okorenenému mäsu pridáme mrazenú zeleninu, môžeme podliať trochou vody a varíme približne 15 minút. Už si len k tomu uvaríme prílohu podľa chuti a môžeme podávať, dobrú chuť!   Rovnako vám odporúčame skúsiť na obed aj jednoduché recepty z portálu ženyvmeste.sk. Videorecept ako pripraviť čínu Najlepšia kuracia čína, recept za 30 minút Marináda na kuracie mäso je najlepšia, recept top 10 Jednoduché rizoto s kuracím mäsom, 1 naj recept Vynikajúci stroganov, top 10 recept Kuracie soté je fantastické, overený recept Kurací vývar je dokonalý, overený recept Príspevok Najlepšia kuracia čína, recept za 30 minút je zobrazený ako prvý na Chutné recepty. Príspevok Najlepšia kuracia čína, recept za 30 minút je zobrazený ako prvý na Chutné recepty.

prejsť na článok

Kuracia polievka PHO

Kuracia polievka PHO Kuracia polievka PHO Typ jedlaHlavné jedlo, Obed, Večera KuchyňaČínska CenaLacné rec

prejsť na článok

Restovaná kuracia pečeň, šalát z pečených paprík, kvásková hrianka, pečený cesnak

The post Restovaná kuracia pečeň, šalát z pečených paprík, kvásková hrianka, pečený cesnak appeared first on Hyza.

prejsť na článok

Udáva Čína smer v Digitálnej budúcnosti?

Ženieme sa veľkou rýchlosťou do Digitálnej budúcnosti? High-tech ... čítať viac The post Udáva Čína smer v Digitálnej budúcnosti? first appeared on ionmagazin.

prejsť na článok

Recept na zdravé mini pizza placky

Vitadu Blog Recept na zdravé mini pizza placky Recept na zdravé mini piz

prejsť na článok

Recept na výborný kváskový chlebík + dobrá rada nad zlato

Hľadáte jednoduchý recept prípravy kváskového chlebíka, ktorý zvládnete aj Vy? Vyskúšajte recept na výborný kváskový chlebík, ktorý chutí ako od babičky!

prejsť na článok