Na čo si dávať pozor? Najčastejšie chyby pri výbere zásnubného prsteňa

Hľadáte dokonalý zásnubný prsteň pre svoju drahú? Poradíme vám, na čo by ste si mali dávať pozor a ktorých chýb by ste sa mali pri kúpe prsteňa vyvarovať.

prejsť na článok

Viete, ako si vybrať správny diamant do zásnubného prsteňa? Poradíme vám, ktoré vlastnosti sú dôležité

Zistite, ako si vybrať správny diamant do kupovaného zásnubného prsteňa. Poradíme vám, na aké vlastnosti sa zamerať a čomu sa vyhnúť.

prejsť na článok

Štýly zásnubných prsteňov ktoré sú najkrajšie a podľa čoho si vybrať ten správny?

Zistite, aký štýl zásnubného prsteňa bude vhodný pre vašu partnerku. Pomôžeme vám vybrať dokonalý zásnubný prsteň, ktorému určite nepovie nie.

prejsť na článok

Akú veľkosť prsteňa zvoliť

Veľkosť prsteňa je jedným z kľúčových parametrov pri výbere. Ak kupujete prsteň pre seba, môžete si prst nechať zmerať v klenotníctve alebo si vytlačiť praktické meracie prúžky. Ak ale strieborný prsteň zaobstarávate ako dar, určenie veľkosti môže byť ťaž

prejsť na článok

Akú veľkosť pozláteného prsteňa zvoliť

Veľkosť prsteňa je tým najzásadnejším parametrom pri výbere. Ak kupujete prsteň pre seba, môžete si prst nechať zmerať v klenotníctve alebo si vytlačiť praktické meracie prúžky. Ak ale pozlátený prsteň kupujete ako darček, určenie veľkosti môže byť ťažšie

prejsť na článok

Meranie prsteňa

Veľkosť prsteňa sa udáva číslom. Toto číslo udáva obvod prsta v mm. Ale ako správne zmerať prst, aby prsteň sedel. Máme pre vás pomôcku.

prejsť na článok