Štýly zásnubných prsteňov ktoré sú najkrajšie a podľa čoho si vybrať ten správny?

Zistite, aký štýl zásnubného prsteňa bude vhodný pre vašu partnerku. Pomôžeme vám vybrať dokonalý zásnubný prsteň, ktorému určite nepovie nie.

prejsť na článok

Aké štýly náušníc poznáme? Podľa tohto si vyberiete tie pravé

Existuje viacero druhov náušníc. Podľa čoho by ste sa pri kúpe mali rozhodovať? Pomôžeme vám vybrať dokonalý štýl náušníc, ktoré budú vhodné práve pre vás.

prejsť na článok

Viete, ako si vybrať správny diamant do zásnubného prsteňa? Poradíme vám, ktoré vlastnosti sú dôležité

Zistite, ako si vybrať správny diamant do kupovaného zásnubného prsteňa. Poradíme vám, na aké vlastnosti sa zamerať a čomu sa vyhnúť.

prejsť na článok

Dámske strieborné šperky podľa typu

V striebornom prevedení sa vyrába všetky typy šperkov. Vyberať teda môžete z dámskych strieborných náušníc, strieborných prsteňov, náramkov, dámskych strieborných retiazok a príveskov.

prejsť na článok

Ako vybrať správny diamantový kotúč?

Častá otázka zákazníkov, ktorí presne nevedia aký diamantový kotúč kúpiť. Množstvo predávaných diamantových kotúčov zákazníka často mätie a nevie sa rozhodnúť, ktorý kotúč je ten správny. Nesprávne zvolený kotúč často končí v koši pretože nesprávne použit

prejsť na článok

Na ktorej ruke sa nosí zásnubný prsteň?

Váhate, na ktorý prst navliecť zásnubný prsteň alebo obrúčku? Nie ste si istí, ako je to so zásnubným prsteňom po svadbe? Už si s tým nemusíte lámať hlavu. Tento krátky článok vám povie všetko o tom, kde správne prstene nosiť. Prsteň a zasnúbenie

prejsť na článok