Akú veľkosť pozláteného prsteňa zvoliť

Veľkosť prsteňa je tým najzásadnejším parametrom pri výbere. Ak kupujete prsteň pre seba, môžete si prst nechať zmerať v klenotníctve alebo si vytlačiť praktické meracie prúžky. Ak ale pozlátený prsteň kupujete ako darček, určenie veľkosti môže byť ťažšie.

prejsť na článok

Akú veľkosť pozláteného náramku zvoliť?

Správna veľkosť strieborného pozláteného náramku je dôležitým parametrom pre pohodlné nosenie. Náramok by rozhodne nemal škrtiť, ale zároveň by nemal zo zápästia padať. Ako zistiť veľkosť dámskeho pozláteného náramku a aká veľkosť je vhodná pre pánov?

prejsť na článok

Akú veľkosť prsteňa zvoliť

Veľkosť prsteňa je jedným z kľúčových parametrov pri výbere. Ak kupujete prsteň pre seba, môžete si prst nechať zmerať v klenotníctve alebo si vytlačiť praktické meracie prúžky. Ak ale strieborný prsteň zaobstarávate ako dar, určenie veľkosti môže byť ťaž

prejsť na článok

Meranie prsteňa

Veľkosť prsteňa sa udáva číslom. Toto číslo udáva obvod prsta v mm. Ale ako správne zmerať prst, aby prsteň sedel. Máme pre vás pomôcku.

prejsť na článok

Akú dĺžku pozláteného retiazky zo striebra zvoliť?

Veľkosť retiazky je pri výbere hneď po dizajne tým najdôležitejším parametrom. Pri určovaní dĺžky retiazky sa rozhodujte podľa toho, pri akých príležitostiach a s akým oblečením budete pozlátený retiazka najčastejšie nosiť. A ako teda s veľkosťami retiazo

prejsť na článok

Na čo si dávať pozor? Najčastejšie chyby pri výbere zásnubného prsteňa

Hľadáte dokonalý zásnubný prsteň pre svoju drahú? Poradíme vám, na čo by ste si mali dávať pozor a ktorých chýb by ste sa mali pri kúpe prsteňa vyvarovať.

prejsť na článok