MUZIKÁL THE DUCHONS Boli sme pri tom

V dolináaaaaach – Človek sám svoju prírodu chráni Každý strom, každá lúka na stráni je náš vzácny liek V dolináaaaach – ľudia nemajú zamknuté brány Majú tam srdcia čisté a vľúdne ako prúdy riek MUZIKÁL THE DUCHONS, priamo pod Tatrami. Skvelá atmosféra Bolo to krásne, duše máme plné pocitov z úžasne spracovanej tvorby Karola Duchoňa, krásnej hudby, skvelých textov, super hercov a vďačnosti za tieto tak vzácne chvíle s priateľmi.Títo ľudia nemajú zamknuté brány, len srdcia čisté a vľúdne a vedia si povedať navzájom JA MÁM ŤA RÁD. Vďaka OZ Plamienok nádeje môžeme zažívať aj takéto krásne okamihy The post MUZIKÁL THE DUCHONS – Boli sme pri tom first appeared on OZ Plamienok nádeje.

prejsť na článok

SPRÁVNE ZVOLENÉ NOHAVICE DODAJÚ ORIGINÁLNY CHARAKTER KAŽDÉMU OUTFITU!

Nohavice sú základným kúskom vášho šatníka, ktorý môže výrazne formovať celý výsledný outfit a dať mu originálny ráz. Najstaršie známe nohavice boli nájdené na cintoríne v Yanghai v Turpane, Sin-ťiangu, v západnej Číne a datované boli do obdobia medzi 10.

prejsť na článok

Keby boli Číňania

Viete, čo by sa stalo, keby Adam a Eva boli Číňania? V raji by nejedli zakázané ovocie ale zjedli by hada.

prejsť na článok

Veľa lásky - benefičné podujatie v Košiciach 14.11.2022

Veľa lásky - Bolo pre nás cťou, že tento rok sme boli súčasťou benefičného podujatia v Košiciach s názvom „Veľa lásky. Veľké poďakovanie patrí Milanovi Štefánikovi, že sme boli v pravý čas na správnom mieste a mohli zažiť úžasnú atmosféru na podujatí a z

prejsť na článok

Boli sme na bubnovačke v lone prírody: My sa len rozprávame cez rytmy, povedal nám umelec

Príspevok Boli sme na bubnovačke v lone prírody: My sa len rozprávame cez rytmy, povedal nám umelec je zobrazený ako prvý na Nordic Walking Klub.

prejsť na článok

Pohár Liptova 25.2.2023

Dňa 25.2.2023 sa v našom areáli uskutočnili lyžiarske preteky 3. kola o Pohár Liptova. Organizácie pretekov sa zmocnili Zväz slovenského  lyžovania v spolupráci s LK Opalisko Závažná Poruba a Športovým centrom Petry Vlhovej. Súťažilo 201 mladých pretekáro

prejsť na článok