Veľa lásky - benefičné podujatie v Košiciach 14.11.2022

Veľa lásky - Bolo pre nás cťou, že tento rok sme boli súčasťou benefičného podujatia v Košiciach s názvom „Veľa lásky. Veľké poďakovanie patrí Milanovi Štefánikovi, že sme boli v pravý čas na správnom mieste a mohli zažiť úžasnú atmosféru na podujatí a zažili večer plný lásky, dobra, emócii a radosti

prejsť na článok

Celozávodní dovolená 4. 7. 2022

Vážení zákazníci, dne 4. 7. 2022 bude celá firma uzavřena z důvodu celozávodní dovolené. Objednávky, které dorazí do pátku 2. 7. 2022 budou expedovány od čtvrtku 7. 7. 2022. Děkujeme za pochopení.

prejsť na článok

2.DIEL: Ako prežiť zemetrasenia spojené s bývaním a nestratiť pri tom šťavu Prenajímam byt, už mi toľko nezarába. Mám ho predať?

Už roky prenajímam byt. Môj nájomca prišiel o prácu, odchádza. Hľadám nového a zisťujem, že situácia sa otáča a novú cenu už nediktujem ja, ale trh. Bytov, ako je tento môj, je zrazu v meste habadej. Chcem ho ešte vôbec? Asi ho predám

prejsť na článok

PEKA - RedDot Awards 2022

Vážení zákazníci, ako výhraný distribútor produktov PEKA na Slovensku, s potešením oznamujeme, že nová dizajnová rada Liro získala hneď dve prestížne ocenenia RedDot 2022 a IF Design Award 2022!

prejsť na článok

Národné dni zvárania 2022

Národné dni zvárania 2022 plné odborných prednášok a prezentácií noviniek ... The post Národné dni zvárania 2022 appeared first on ARCTECH, s.r.o..

prejsť na článok