Mobilné domčeky pre vašu záhradu

Zdedili ste záhradu, alebo ste kúpili záhradu v záhradkárskej oblasti a zistili ste, že by sa vám predsa len hodil na záhradu nejaký malý domček? V dnešnej dobe je záhrada pravým bohatstvom. Sami si môžete dopestovať ovocie a zeleninu. Okrem toho záhrada prináša aj uvoľnenie a relax, a tiež veľké hobby, pre toho, kto sa rozhodne tomu venovať. Väčšina ľudí si povie, že majú záhradku napríklad blízko a netreba im žiaden domček, alebo, že je to investícia, ktorá sa neoplatí, ale… Nestalo sa vám, že ste boli na vašej záhrade a zrazu z ničoho nič začalo pršať a vy ste sa na ten čas nemali kam schovať a museli ste odísť domov, aj keď inak by ste tam ešte určite ostali? Alebo by ste tam niekedy radi prespali a ráno pokračovali vo veciach, ktoré ste nestihli v predchádzajúci deň? Záhrada je tiež veľkou výhodou pre rodiny s deťmi, no počas teplého obdobia, keď sa záhrada dá najviac využiť, musíte deti niekam ukryť pred slnkom pred najkritickejšou dobou dňa, no nemáte kam. Teraz to môžete spoločnosť Euro-mobilné domy vám ponúka skvelú alternatívu, ktorá je cenovo výhodná a zároveň plnohodnotne nahrádza funkciu klasického domu a okrem toho, dá sa ľahko preniesť na váš pozemok. U nás si môžete vybrať z mobilných chatiek alebo celoročných domov. Niektoré mobilné domy máme skladom iné vyrábame na mieru. Sme výhradným zástupcom holandských mobilných domov pre Českú a Slovenskú republiku a taktiež sme členmi asociácie mobilných domov. Mobilné domy sa neustále stávajú populárnejšími u nás aj v regióne. Na internete dosiahli priečku TOP 3 google.sk na prehliadači google.sk za tento rok. Vyskúšajte aj vy bývanie v mobilnom domčeku, ak máte ešte stále nejaké pochybnosti o jeho stavbe, konštrukcii alebo bezpečnosti, prihláste sa na obhliadku a my vám radi ukážeme naše mobilné domčeky, v ponuke ich máme v tejto chvíli 88. Článek Mobilné domčeky pre vašu záhradu se nejdříve objevil na Kulau.

  • Web: Kulau
  • Aktualizované: 19.11.2023
prejsť na článok

Jarné tipy pre krásnu zeleninovú záhradu

Každý kto má vlastnú záhradu vie, že sa jej musí venovať. Prinášame vám pár tipov, ktoré vám ušetria čas aj námahu a vaša záhrada bude rovnako krásna.

prejsť na článok

Čo na jeseň v záhrade nerobiť

Keďže sa na jeseň snažíme záhradu pred zimou čo najlepšie upratať, častokrát spravíme mnohé chyby, ktorými rastliny a záhradu viac poškodíme, ako jej pomôžeme. Akých chýb sa dopúšťame najčastejšie?

prejsť na článok

Tipy, ako pripraviť záhradu na jar

Jar sa nezadržateľne blíži a iste už mnohí z vás, záhradkárov, premýšľajú ako na ňu pripraviť svoju záhradu. Kým vypukne záhradkárska sezóna neminie vás úprava trávnikov, stromov, kríkov, ale ani hnojenie záhonov a príprava potrebného náradia. Tak ako zač

prejsť na článok

Pár trikov na úspornú záhradu

Ľudia chcú mať pri svojom dome krásnu záhradku. V uponáhľanej dobe však nemáme na to čas, chuť ani peniaze. Na peknú záhradu však stačí poznať pár trikov a vaše výdavky aj práca sa znížia.

prejsť na článok

Ploty pre záhradu

Pri výbere Vášho vhodného plota pre záhradu musíte premýšľať nad faktormi ako estetika a účel, súkromie a bezpečnosť, údržba plotu. Poznáme veľa druhov plotov, ktoré môžeme rozdeliť napríklad podľa: Druhy plotov Živý plot – zabezpečuje živú aprírodnú este

prejsť na článok