Miska zo špagátov. Dekorácia, ktorú si jednoducho vyrobíte aj vy

Malých košíčkov, mištičiek a nádobiek nie je nikdy dosť. Poďte sa s nami pozrieť na tento jednoduchý DIY návod, ako si takúto misku vyrobíte jednoducho aj vy. Sú milé a malé, nie vždy vieme čo do nich dať, ale každá domácnosť ich potrebuje. Misky na odkladanie maličkostí. Poďte si jednu takú s nami vyrobiť. Presne [] The post Miska zo špagátov. Dekorácia, ktorú si jednoducho vyrobíte aj vy appeared first on pekne bývať.

prejsť na článok

Machová dekorácia

Strom života ornament Islandský lišajník lepený na vypálený strom na 4mm preglejke. https://www.instagram.com/p/CXEXOm3LMzF/ The post Machová dekorácia appeared first on Kolotočár.sk.

prejsť na článok

Bambusová miska

[maxbutton id="1" url="https://www.4home.sk/drobne-bytove-dekoracie/?utm_source=dgta_aid=5195c8419c94ea_bid=da02a38e" text="Drobné dekorácie"] The post Bambusová miska appeared first on HomeDecor.

prejsť na článok

Balikovanie sena japonským mini balikovacom 850 do ľanového špagátu

V dnešnom videu vám ukážem vizanie a balíkovanie zo strojom minibalikovac 850 za malotraktor. Lisoval som do ľanových špagátov, čiže po balíkoch neostáva žiadny odpad ako z plastových šnúrok. cca 60-75 ks za hodinu zbalíkuje bez problémov.

prejsť na článok

Ako si vyrobiť domáci jogurt

Chutné jedlo na raňajky, desiatu, večeru, či ako dezert a navyše dostupné po celý rok... to je jogurt. Je to výrobok vznikajúci fermentáciou mlieka pôsobením probiotických baktérii, ako sme už spomínali v predchádzajúcom článku. A ako si ho doma vyrobíte?

prejsť na článok

Kváskové recepty

Kvások, kváskové recepty a kváskové pečenie sú v poslednom období témou gazdiniek číslo jeden. Mnohí z vás už iste viete, ako sa ku kvásku dostať, prípadne ako si ho sami vyrobíte (ak nie, pozriete si jednoduchý návod tu). V jednom z článkov sme písali aj

prejsť na článok