Matej Štepita: Veľmi mi záleží na tom, aby joga podporovala aj duševné zdravie

Matej Štepita, predseda Profesijného zväzu učiteľov jogy na Slovensku, k joge pričuchol počas dospievania vďaka svojej mame. Kto ho v joge inšpiruje, prečo sa stal lektorom jogy a čo prináša zväz učiteľov jogy , si prečítate v našom rozhovore. The post Matej Štepita: Veľmi mi záleží na tom, aby joga podporovala aj duševné zdravie appeared first on Joga pre vás.

prejsť na článok

[rozhovor s psychoterapeutkou] Joga a duševné zdravie

Nedávno sme sa rozprávali s fyzioterapeutkou Filipou Ondrejkovou na tému joga a duševné zdravie. Ak je v živote človeka nastolená rovnováha medzi myslením, cítením a vôľou, môžeme hovoriť o duševne zdravom jedincovi. V tomto stave rovnováhy sa človeku dar

prejsť na článok

[rozhovor] Ako súvisí joga s duševným zdravím?

Joga a duševné zdravie. Rozdiel medzi duševným zdravím, duševnou nerovnováhou a duševnými chorobami. Ako môže s témami duševného zdravia pracovať lektor jogy? Kde končia hranice lektora jogy pri podpore duševného zdravia jednotlivca? Príspevok [rozhovor]

prejsť na článok

JOGA – esencia života. Túžime po nej všetci

V čom je joga iná? Čo je tou esenciou, ktorá nás vracia späť k zdravému a šťastnému životu? Dôvody, prečo cvičiť jogu, nájdete v článku. The post JOGA – esencia života. Túžime po nej všetci appeared first on Joga pre vás.

prejsť na článok

Duševné či duchovné príčiny chorôb?

The post Duševné či duchovné príčiny chorôb? appeared first on Celostné zdravie - vzdelávanie a poradenstvo.

prejsť na článok

20.5.2022 Joga wellness víkend, hotel PANORAMA****

Príďte si spolu s nami užiť joga wellness víkend v krásnom prostredí známeho slovenského kúpeľného mestečka Trenčianske Teplice. The post 20.5.2022 Joga wellness víkend, hotel PANORAMA**** appeared first on Joga pre vás.

prejsť na článok