Máte záhradku a chceli by ste si tam zriadiť domček?

Aj vy máte záhradku alebo si čoskoro chcete nejakú zadovážiť? To je skvelá správa. Určite vám prinesie mnoho krásnych dní v prírode a pri príjemnej a zdravej práci. Práca so zemou, resp. s hlinou je údajne veľmi prospešná aj pre naše telo a psychiku. Možno preto je to u nás veľmi príjemný zvyk a tradícia založiť si záhradku. Či už ste sa rozhodli len pre okrasnú záhradu alebo pre zeleninovú, prípadne kombináciu týchto dvoch, určite si budete chcieť svoju záhradu urobiť čo najkrajšiu a najlepšiu, aby ste si tam zároveň mohli vždy prísť aj oddýchnuť a nabrať trochu novej energie z prírody. Pokiaľ by ste si chceli na záhrade zriadiť záhradný domček, máme pre vás tip! Mobilný dom Torino TW70 http://euro-mobilnedomy.sk/mobilny-dom/3933-torino-tw70/ by mohol byť ten pravý aj pre vás! Mobilný domček je sezónny a preto je vhodný práve pre záhradky alebo sezónne chaty v prírode. Je menší, ale má obývaciu časť, menší kuchynský kút so sporákom a grilom, spálňu a samozrejme sprchový kút aj s wc. V izbe sa nachádza aj vstavaný šatník na veci. No nie je to skvelá možnosť, ako si spraviť na záhradke perfektnú pohodu? Mobilný dom má komfort, ktorý len tak hockto na záhrade nemá. Veď prečo si chvíle nespríjemniť? Určite to stojí za úvahu. Mobilné domy sú finančne dostupné, sú kompletne zariadené a dajú sa doviesť až na miesto určenia a nainštalovať kam ich chcete dať. Okrem toho sa mobilný domček dá použiť aj na bývanie. Konkrétne závisí od modelu, ktorý si vyberiete. Niektoré sú vhodné skôr na záhradu, lebo sú aj menšie, ale vyrábajú sa aj modely, ktoré sú 3-izbové a veľmi komfortné. S nejakými úpravami a izoláciou sa dajú následne používať aj na celoročné bývanie. Dôležité teda je, na čo chcete svoj mobilný dom konkrétne použiť. Skvelé je ako jednoducho sa k domčeku dá dostať, bez stavebných prác a veľmi komfortne a pohodlne rýchlo. Článek Máte záhradku a chceli by ste si tam zriadiť domček? se nejdříve objevil na Gravis.

  • Web: Gravis
  • Aktualizované: 20.8.2023
prejsť na článok

Zaveste si svoju záhradku

Závesné záhrady sa stávajú čoraz častejšie súčasťou našich obydlí. Zeleninovú záhradku si teraz môžete vytvoriť aj na vlastných balkónoch alebo fasádach domov vďaka závesným kvetinovým taškám či tubám.

prejsť na článok

Malá záhrada s veľa ovocím...

Máte doma len malú záhradku a radi by ste si vypestovali vlastné ovocie? Nič nie je nemožné. Stačí si vybrať správne druhy a časom môžete mať na stole pestrý výber z vlastného ovocia.

prejsť na článok

Mobilné domčeky pre vašu záhradu

Zdedili ste záhradu, alebo ste kúpili záhradu v záhradkárskej oblasti a zistili ste, že by sa vám predsa len hodil na záhradu nejaký malý domček? V dnešnej dobe je záhrada pravým bohatstvom. Sami si môžete dopestovať ovocie a zeleninu. Okrem toho záhrada

prejsť na článok

Čo ešte v septembri stihnúť?

Pripravujete už záhradku na zimu? Blíži sa nám koniec septembra a preto vám dávame do pozornosti ešte niekoľko prác, ktoré by ste určite tento mesiac mali v záhradke stihnúť.

prejsť na článok

November v záhradke

Aj keď už „prituháva“, zo skríň pomaly vyťahujeme zimné kabáty a práce na dvore sme vymenili za teplé obývačky, záhradku ešte zime napospas nemôžeme nechať. Pripomíname vám teda pár posledných úloh, na ktoré pred definitívnym uložením záhradky na zimný sp

prejsť na článok