Magnézium: minerál, ktorého nedostatkom trpíme naozaj takmer všetci

Horčík, teda Magnézium, je jedným z najdôležitejších minerálov v našom tele, s nezastupiteľnou funkciou pri rôznych metabolických procesoch. Je to zároveň esenciálny minerál a teda minerál, ktorý naše telo nevie vyprodukovať a musíme ho prijímať v strave a pitnom režime. No a keďže jeho deficiencia, vo všeobecnosti populácii mimochodom veľmi častá, negatívne ovplyvňuje tak naše psychické aj fyzické zdravie, treba tomu venovať väčšiu [] The post Magnézium: minerál, ktorého nedostatkom trpíme naozaj takmer všetci appeared first on wHealth.

prejsť na článok

Čo s nedostatkom času? Zamyslenie z ebooku Žite s otvoreným srdcom číta Oľga Belešová

Príspevok Čo s nedostatkom času? Zamyslenie z ebooku Žite s otvoreným srdcom číta Oľga Belešová zobrazený najskôr Life koučing.

prejsť na článok

Kto ste naozaj?

Kto si... naozaj? Neodpovedajte čo robíte, či ste ženatí, vydaté, či máte deti, psa, či máte radi futbal, jogu, alebo hip-hop. Ale kto naozaj ste? The post Kto ste naozaj? appeared first on Kouč Vitaja.

prejsť na článok

MMM 2022

Krásny športový výkon dnes predviedli maratónci v Košiciach na MMM 2022, okrem krásneho počasia bola aj vynikajúca atmosféra. Samozrejme nechýbali aj naši zamestnanci Evička, Zbinek a Tomaš, naozaj sa prekonali a všetci to zvládli excelentne. Gratulujeme.

prejsť na článok

Zabráňte vyhoreniu. Poďte s nami na sabatikal.

Ak je nervový systém dlhodobo zaťažovaný, môže dôjsť k stavu, ktorý sa nazýva vyhorenie(burn-out), ktoré je už zaradené medzi klinické diagnózy. Ide o stav, kedy sa náš nervový systém užnevie prirodzene vrátiť do pokojného, uvoľneného stavu, trpíme chroni

prejsť na článok

Všetci sme deti jedného boha (2018, 15 min, 2.0)

zvuková postprodukcia študentského krátkometrážneho dokumentárneho filmu (2018, 15 min, 2.0) The post Všetci sme deti jedného boha (2018, 15 min, 2.0) appeared first on d-ears.

prejsť na článok