Latte art a džbány na mlieko. Ktorý z nich sa vám najlepšie kreslí?

Metlička - naliať - vytiahnuť. Tri kroky k umeleckej káve latte. Keby to bolo také jednoduché, každá mliečna káva by mala na povrchu krásnu van Goghovu maľbu. Nalievanie mlieka, keď sa pokazí, môže byť pre baristu utrpením. Ako minimalizovať nehody a urobiť z nehody istotu? Na svete existujú čajníky , malé aj veľké, tvarované z najrôznejších materiálov a od množstva výrobcov. Je medzi nimi taký, ktorý vám pomôže dosiahnuť vysnívané motívy latte art?

prejsť na článok

DeLonghi ECAM 45.760 W Eletta recenzia a skúsenosti

Automatický kávovar DeLonghi ECAM 45760 W Eletta je na zrnkovú aj mletú kávu. Kávovar ponúka prípravu viacerých obľúbených kávových nápojov, ako Caffe latte, Cappuccino, Káva, horúce mlieko, Latte macchiato. Vďaka... The post DeLonghi ECAM 45.760 W Elett

prejsť na článok

Chai latte, čo to je a odkiaľ pochádza?

Chai latte je teplý mliečny, aromatický a jemne pikantný nápoj. Jeho pôvod leží v tradičnom indickom nápoji masala chai. Pripravuje sa varením čierneho čaju spolu s rôznymi aromatickými bylinkami a koreninami, z ktorých najčastejšie sú škorica, klinček a

prejsť na článok

Oat Vanilla Latte

Na tento recept ma inšpirovali moje raňajky ovsená kaša ochutená trochou vanilky bourbon. Vyskúšali sme to teda aj v kombinácii s kávou. A podarilo sa, chuť je naozaj zaujímavá a príjemná s krémovou textúrou. Navyše, ovsené mlieko má vyšší obsah vlákniny

prejsť na článok

LATTE ART AKO TO TÍ BARISTI ROBIA

Preklad umenia Latte art znamená: ,, umenie mlieka“ a opisuje znalosti baristov v kreslení mliečnou penou do kvalitne pripraveného espressa. Kvalitný Latte art závisí aj od kvality speneného mlieka. Potrebujeme sa dopracovať k mlieku, vďaka ktorému vy

prejsť na článok

Orieškové mllieko

Orie kov mlieko 1 k vov hrnček orechov, ide lne namočen ch na 4-12 hod n * (mlieko ide urobiť z ak chkoľvek orechov - vla sk ch, ke u, lieskov ch, makadamov ch, mandl , p niov ch orie kov alebo semienok - slnečnicov , tekvicov , konopn ) 1 lyžička m

prejsť na článok