Laktózová intolerancia podľa najnovšieho výskumu

Laktózová intolerancia sa môže vyvinúť v ktoromkoľvek veku. Jednak telo vekom prirodzene stráca schopnosť produkovať enzým laktázu potrebnú na jej strávenie, čo môže spôsobovať tráviace ťažkosti. Intolerancia však môže byť aj vyvolaná zdravotnými gastrointestinálnymi problémami. Čo je to laktóza a Čítajte viac The post Laktózová intolerancia podľa najnovšieho výskumu appeared first on e-Terapia.sk.

prejsť na článok

Intolerancia na lepok: Ako nahradiť chlieb a uvariť „múčné“ jedlá?

Stravovaniu bez lepku dnes čelí mnoho rodín. Intolerancia môže nastať nielen umalých detí, ale aj udospelých jedincov. Vtomto článku sa nebudeme venovať čo všetko môže túto diagnózu ovplyvňovať, (na to nemám vzdelanie), ale skôr tomu, ako si čo najjednodu

prejsť na článok

Bitcoin pôjde až na $500 000, predikuje Tom Lee

Thomas Lee, riadiaci partner a vedúci výskumu v investičnej spoločnosti Fundstrat Global Advisors, v rozhovore pre CNBC odhalil svoje aktualizované cenové predpovede pre Bitcoin (BTC). Tom Lee, ktorý má viac ako dve desaťročia skúseností v oblasti výskumu

prejsť na článok

Intolerancia potravín

S súčasnej dobe sa s týmto pojmom stretávame veľmi často. Prieskumy tvrdia, že intoleranciou trpí skoro každý druhý Slovák. Je úplne bežné, že človek ani len netuší čo sa deje a rôzne príznaky sa snaží potlačiť rôznymi druhmi liekov.

prejsť na článok

Džínsy podľa najnovšieho trendu

Pre ženu bola vždy charakteristická sukňa. A potom prišiel veľký boom džínsov. Džínsy boli v 90. Rokoch skutočný fenomén. Aj keď ste na ne čakali dlhú dobu a dostupné boli len v niekoľkých strihoch, aj tak ich každý chcel. Džínsy sa nosili vo veľkom, ako

prejsť na článok

Prvá etapa výskumu zameraného na ľudí s Downovým syndrómom je hotová!

V spolupráci s komunitou rodín a ľudí s Downovým syndrómom v týchto týždňoch realizujeme výskum. Prvá etapa bola zameraná na postoje verejnosti k ľuďom s Downovým syndrómom a cieľom bolo nie len mapovať postoje, ale pokúsiť sa identifikovať bariéry a poot

prejsť na článok