Keď sex bolí

Bolesť počas sexu môže byť zapríčinená rôznymi faktormi. Jedna vec je však istá: ničí sexuálny život ženy, rovnako ako jej psychiku a dušu Existuje hneď niekoľko možných príčin spôsobujúcich bolesť počas sexu, a to: 01. suchosť pošvy 02. infekcia pošvy 03. orgazmus 04. neopatrné vniknutie penisu do pošvy 05. príliš častý sex („opotrebovanie pošvy“) 06. nedosiahnutie vyvrcholenia 07. dôsledok operácií v oblasti genitálií (napr. zjazvenie) 08. kŕče panvových svalov 09. cystitída 10. poranenia pri pôrode Napriek množstvu možných príčin bolestivého sexu, sú dvomi najčastejšími príčinami suchosť pošvy a infekcia pošvy. Obe sú sprevádzané začervenaním, podráždením, svrbením, ako aj bolesťou vo vnútornej alebo vonkajšej oblasti pošvy. Navyše, počas sexu sa môžu tieto príznaky ešte zhoršiť Nanešťastie, mnohé ženy nie sú informované, resp. sú nedostatočné informované o bolesti vrátane pošvových ochorení, aby ich dokázali identifikovať alebo liečiť. Náš tip: ak vás počas sexu sprevádza bolesť, snažte sa zistiť čo najviac! Vyhľadajte si informácie prostredníctvom internetu alebo navštívte svojho lekára. Viac informácií o zdravej pošve a možnostiach použitia jednotlivých prípravkov nájdete na webovej stránke www.multi-gyn.sk. The post Keď sex bolí appeared first on Multi-Gyn Obchod.

prejsť na článok

SPRÁVNE ZVOLENÉ NOHAVICE DODAJÚ ORIGINÁLNY CHARAKTER KAŽDÉMU OUTFITU!

Nohavice sú základným kúskom vášho šatníka, ktorý môže výrazne formovať celý výsledný outfit a dať mu originálny ráz. Najstaršie známe nohavice boli nájdené na cintoríne v Yanghai v Turpane, Sin-ťiangu, v západnej Číne a datované boli do obdobia medzi 10.

prejsť na článok

Keby boli Číňania

Viete, čo by sa stalo, keby Adam a Eva boli Číňania? V raji by nejedli zakázané ovocie ale zjedli by hada.

prejsť na článok

Veľa lásky - benefičné podujatie v Košiciach 14.11.2022

Veľa lásky - Bolo pre nás cťou, že tento rok sme boli súčasťou benefičného podujatia v Košiciach s názvom „Veľa lásky. Veľké poďakovanie patrí Milanovi Štefánikovi, že sme boli v pravý čas na správnom mieste a mohli zažiť úžasnú atmosféru na podujatí a z

prejsť na článok

Boli sme na bubnovačke v lone prírody: My sa len rozprávame cez rytmy, povedal nám umelec

Príspevok Boli sme na bubnovačke v lone prírody: My sa len rozprávame cez rytmy, povedal nám umelec je zobrazený ako prvý na Nordic Walking Klub.

prejsť na článok

Pohár Liptova 25.2.2023

Dňa 25.2.2023 sa v našom areáli uskutočnili lyžiarske preteky 3. kola o Pohár Liptova. Organizácie pretekov sa zmocnili Zväz slovenského  lyžovania v spolupráci s LK Opalisko Závažná Poruba a Športovým centrom Petry Vlhovej. Súťažilo 201 mladých pretekáro

prejsť na článok