Keď sa rodina zíde pri šálke čaju

Nech za oknami duje vietor, besno prší alebo je taká zima, že by sme von nevyhnali ani mačku, my sa cítime dokonale pohodlne a bezpečne v objatí domova. Je nám The post Keď sa rodina zíde pri šálke čaju appeared first on ANOmagazin.sk.

prejsť na článok

Vosk v čaji

Viete, prečo má blondínka v šálke čaju vosk? Lebo si tam pridáva čajové sviečky.

prejsť na článok

Súťaž: Svetový deň čaju

Oslávte s nami Svetový deň čaju 15. decembra 2018. Medzi ciele tohto medzinárodného dňa patrí uznať práva ľudí pracujúcich na čajovníkových plantážach aj práva malých výrobcov, sprístupniť viac spotrebu čaju a podporiť spravodlivejší obchod. Podporte svoj

prejsť na článok

Rozdiel medzi 4 hlavnými typmi bieleho čaju

Viacerí ste sa pýtali, aký je rozdiel medzi jednotlivými druhmi bieleho čaju. Tak sme spolu s Katkou Samčíkovou pripravili jednoduché grafické vysvetlenie. Na obrázku sú znázornené rozdiely medzi 4 hlavnými typmi bieleho čaju z čínskej provincie Fu-ťien.

prejsť na článok

Čadó Cesta čaju

Čadó Cesta čaju je činnosť, ktorá pochádza zo starovekej čínskej línie. Od svojho objavenia sa používala Taoistami ako forma medicíny a spôsob kultivácie prebudenej prítomnosti a udržanie dlhých stavov meditácie. Čaj je rastlinný učiteľ, duch prírody, kto

prejsť na článok

Príprava čaju v kanvici Moka

Ak ste si ešte nepripravovali čaj v kanvici Moka, prichádzate o skvelý zážitok. Nielenže výsledky budú rovnako dobré, ale ušetríte aj peniaze, miesto na kuchynskej linke a čas. V skutočnosti je príprava čaju v kanvici Moka veľmi jednoduchá.

prejsť na článok