Čadó Cesta čaju

Čadó Cesta čaju je činnosť, ktorá pochádza zo starovekej čínskej línie. Od svojho objavenia sa používala Taoistami ako forma medicíny a spôsob kultivácie prebudenej prítomnosti a udržanie dlhých stavov meditácie. Čaj je rastlinný učiteľ, duch prírody, ktorý sa prejavuje cez tento list a prebudený horúcou vodou. Použitím pri obradoch sa z neho stáva tanec medzi.. Článok Čadó Cesta čaju bol prvýkrát zverejnený na Čavango.

prejsť na článok

Súťaž: Svetový deň čaju

Oslávte s nami Svetový deň čaju 15. decembra 2018. Medzi ciele tohto medzinárodného dňa patrí uznať práva ľudí pracujúcich na čajovníkových plantážach aj práva malých výrobcov, sprístupniť viac spotrebu čaju a podporiť spravodlivejší obchod. Podporte svoj

prejsť na článok

Rozdiel medzi 4 hlavnými typmi bieleho čaju

Viacerí ste sa pýtali, aký je rozdiel medzi jednotlivými druhmi bieleho čaju. Tak sme spolu s Katkou Samčíkovou pripravili jednoduché grafické vysvetlenie. Na obrázku sú znázornené rozdiely medzi 4 hlavnými typmi bieleho čaju z čínskej provincie Fu-ťien.

prejsť na článok

Keď sa rodina zíde pri šálke čaju

Nech za oknami duje vietor, besno prší alebo je taká zima, že by sme von nevyhnali ani mačku, my sa cítime dokonale pohodlne a bezpečne v objatí domova. Je nám The post Keď sa rodina zíde pri šálke čaju appeared first on ANOmagazin.sk.

prejsť na článok

Príprava čaju v kanvici Moka

Ak ste si ešte nepripravovali čaj v kanvici Moka, prichádzate o skvelý zážitok. Nielenže výsledky budú rovnako dobré, ale ušetríte aj peniaze, miesto na kuchynskej linke a čas. V skutočnosti je príprava čaju v kanvici Moka veľmi jednoduchá.

prejsť na článok

Kurkumový čaj 101: Všetko, čo potrebujete vedieť o varení tohto zlatého elixíru

Vitajte vo svete kurkumového čaju! Ak hľadáte teplý a upokojujúci nápoj, ktorý nielen výborne chutí, ale má aj nespočetné množstvo zdraviu prospešných účinkov, už nemusíte hľadať ďalej. Kurkumový čaj, známy aj ako zlaté mlieko alebo kurkumové latte , s

prejsť na článok