Investujte do moderných technológií pestovania bez chémie

Českej firme FUTURE FARMING sa v Brne podarilo vybudovať najvačšiu halovú, aquaponickú farmu v Európe o rozlohe 10tis. m2 a v Senici o rozlohe 6tis. m2. Jedná sa o chov sladkovodných rýb v uzavretom cykle pestovania rastlín na vode.  Takzvaným hydroponickým vertikálnym pestovaním zeleniny (do výšky), dosahujú 8 až 10x vyššiu produkciu oproti bežnému poľnohospodárovi, t.j. 9500 ks zeleniny a 500kg rybieho mäsa/ denne! Firma je na trhu 8 rokov a v súčasnej dobe riadi projekty komerčných fariem za viac ako 15,7 mil. EURO. Dodávajú zeleninu a ryby do sietí hotelov, reštaurácii, šalátových barov, siete farmaceutických spoločností atď. Na tento dopyt sú uzatvárané dlhodobé spolupráce. Cieľom spoločnosti FUTURE FARMING je vybudovať takuto farmu v blízkosti každého krajského mesta na Slovensku a v Čechách. Otvára sa pred vami možnosť podielového a dlhopisového investovania. Nominálna hodnota dlhopisu sa začína od 2000 EUR, doba návratnosti investície je 4 roky s ročným úročením 6,2% p.a.. Podielové vlastníctvo sa začína investíciou od 1mil. EUR s transparentnou deľbou o zisk. Ak vás zaujímajú bližšie informácie o možnosti investovania, radi vám túto službu sprostredkujeme. Pozrite si 13 minútové video.  https://www.youtube.com/watch?v=ScHjsOYSNCc&feature=youtu.be Príspevok Investujte do moderných technológií pestovania bez chémie je zobrazený ako prvý na atlantisbc.

prejsť na článok

7 pravidiel úspešného pestovania BIO papriky

BIO paprika sa dá vypestovať nielen v záhradách, ale aj na balkónoch či terasách. Tento článok vám predstaví základné postupy a podmienky úspešného pestovania papriky v BIO kvalite.

prejsť na článok

História spoločnosti Koch Chemie

Z garáže k prémiovej značke V roku 1968 Hans Koch začal vo svojej garáži vyvíjať vlastné receptúry na leštidlá. Neuspokojil sa s nekvalitnými produktami starostlivosti o vozidlo. Ako vyučený stolár má osobitnú vášeň pre dokonalé povrchy a venuje pozornosť

prejsť na článok

Súťaž Cena za transfer technológií na Slovensku 2023 je otvorená

Aj tento rok oceníme tých najlepších na poli transferu technológií na Slovensku. CVTI SR, konkrétne jeho pracovisko Centrum transferu technológií, otvorilo tohtoročnú súťaž Cena za transfer technológií 2023 (CTTS 2023). Súťaž je určená pre inovácie, t

prejsť na článok

Kávovník – vypestujte si doma vlastnú kávu

Kávovník je tropická rastlina, ktorej sa v našich bytoch prekvapivo dobre darí. A pri dodržaní postupu pestovania vám krásne zarodí.

prejsť na článok

Marhule – chutné ovocie s liečivou silou

Marhule sa u nás pestujú už od 14. storočia. Ich pôvodnou domovinou je Ázia. Význam pestovania marhulí v záhradách či sadoch nespočíva len v skvelej chuti, ale aj v liečivej sile plodov a jadierok.

prejsť na článok