Inštrukcie trénera - Majú význam?

Inštruovanie Pokyny od trénera môžu byť aj zmysluplnejšie ako ,,Poď!! Zaber!!! Napumpuj tie bicáky!!! Makaj!!! Čo bolí to rastie!!! ” Rozdiel medzi ľavou a pravou fotkou je len v inštruovaní klienta na dodržanie určitých bodov pri vykonávaní cvičenia, čo je veľmi dôležitou súčasťou osvojovania si efektívnejšieho a kvalitnejšieho pohybu. Pokiaľ chceme u ľudí vyvolať zmeny k lepšiemu pohybu, musíme byť schopní ich v prvom rade správne inštruovať. V mnohých prípadoch nesprávne vykonávanie cvičení nie je dôsledkom nedostatočnej svalovej sily ale nesprávnou koordináciou pohybu, ktorú vieme správnymi inštrukciami napraviť.

prejsť na článok

S02E11: Za oponou trénerskej práce

Hokejportal – Podcast v svojej ďalšej epizóde zacielil svoju pozornosť na robotu hlavného trénera. Za kulisy trénerského džobu sme sa pozreli s trénerom Marcelom Ozimákom, ktorý nedávno pôsobil v Poprade, viedol aj olympijský tím Slovenska a cennú skúseno

prejsť na článok

Zrkadlové neuróny a ich význam

V nasledujúcom článku a v priloženom videu sa ... čítať viac The post Zrkadlové neuróny a ich význam first appeared on ionmagazin.

prejsť na článok

Význam superodpočtu na Slovensku a v EÚ

Príspevok Význam superodpočtu na Slovensku a v EÚ je zobrazený ako prvý na Novo Consulting.

prejsť na článok

EPL: Každého trénera raz vyhodia

Stovečka na postup Bayernu z minulého článku proti City asi zafučala, Tuchel ale vraví, že zápas v Nemecku je zápas v Nemecku a že kým sa nemydlia Mane so Sanem pod sprchou, nie je koniec. Vitaj opäť za lamanč, kamarát. Aston Villa Newcastle Straky

prejsť na článok

Prospešné margaríny a oleje?

Už dávno všetci vieme, že naše zdravie sa odzrkadľuje od obsahu nášho taniera. Veľa potravín na našom tanieri je nie len chutných, ale majú aj svoj význam vďaka živinám, ktoré obsahujú. Dôležité je však vedieť, ako ich správne pripraviť a dávkovať.

prejsť na článok