Geografický stred Slovenska Hrb (1255 mnm)

Jednou z mnohých turistických atrakcíí v blízkom okolí je geografický stred Slovenska Hrb (1255 mnm). Z tohoto miesta je pekný výhľad na Nízke Tatry, Veľkú Fatru, vyhasnutú sopku Poľana a občas aj ďalej. Z apartmánu u Zemänov je to tam aj späť spolu približne 5 hodín pešej chôdze. Môžete si to však skrátiť na 3 hodiny ak sa autom odveziete na miesto zvané Ranč Čelienec. Tam sa dá po telefonickej objednávke aj chutne najesť v príjemnom prostredí. Viac o Ranči Čelienec nájdete v časti Reštaurácie v pravom menu. Článok v novinách s fotografiami tu #foogallery-gallery-134 .fg-image { width: 150px; } #foogallery-gallery-134_1 .fg-image { width: 150px; } Ďaľšie informácie: www.lubietova.skThe post Geografický stred Slovenska – Hrb (1255 mnm) first appeared on Apartmán "U Zemänov na Šajbe".

prejsť na článok

53. konferencia elektrotechnikov Slovenska Košice

Boli sme na 53. konferencii elektrotechnikov Slovenska ako vystavovateľ v dňoch 9. a 10. novembra 2022. Ďakujeme za návštevu stánku. Príspevok 53. konferencia elektrotechnikov Slovenska Košice je zobrazený ako prvý na DTW.sk.

prejsť na článok

Každý má svoj úžasný stred, od ktorého sa svet odráža jedinečným spôsobom

Vo svojej praxi zažívam klientov, ktorých privedie „prázdnota“. V určitej chvíli svojho života zažívajú pocity nenaplnenia. Kladú si otázku: „Čo tu vlastne robím?“ Pochybujú o svojom zamestnaní, vzťahoch, domove, svojom tele a hlave Mám vtedy dočinenia s

prejsť na článok

54. konferencia elektrotechnikov Slovenska

Boli sme na 54. konferencii SEZ-KES, aktualizovali sme katalóg produktov Riello-UPS. Download katalógu nájdete v článku. Príspevok 54. konferencia elektrotechnikov Slovenska je zobrazený ako prvý na DTW.sk.

prejsť na článok

Turistická mapa Slovenska - Freemap

Veľmi čist a prehlľadn online turistick mapa slovenska, turistick značky, vrstevnice, reli f, zoom. Hlavn m cieľom združenia Freemap Slovakia je podpora mapovania a tvorby m p so slobodnou licenciou.

prejsť na článok

Liptov privíta Majstrovstvá Slovenska v saunových rituáloch

(Liptovský Mikuláš, 5. 5. 2023) – Liptov sa čoskoro stane centrom saunových show. Vo Vodnom parku Bešeňová sa už 18. ... The post Liptov privíta Majstrovstvá Slovenska v saunových rituáloch appeared first on Visit Liptov.

prejsť na článok