doTERRA jeseň 2023 zdravie a sebestačnosť

Novinky Október 2023 Limitovaná edícia doTERRA balíček Jeseň Autum 2023 Balík Autumn Exclusives Kit, Balíček ktorý poteší Nás balík Autumn Exclusives Kit obsahuje úplne nové produkty v Európe navrhnuté tak, aby vám pomohli sa zladiť s prírodou a pripraviť sa na nadchádzajúce mesiace. Prijmite všetky nové úlohy alebo zvládajte sezónne výzvy s balíkom navrhnutým tak, aby ste sa mohli sústrediť na nastavenie vašej mysle a poľahky sa vrátili do ustálenej rovnováhy medzi prácou a oddychom. môžete pozrieť tu a môžete kúpiť so zľavou:  https://doterra.me/Lz3pBh Čo je súčasťou balenia? Vetiver Touch Myrha Touch Becoming Koncentrát penivého mydla na ruky dōTERRA abōde presýtený zmesou dōTERRA Citrus Bloom Opätovne naplniteľný dávkovač mydla na ruky dōTERRA môžete pozrieť tu a môžete kúpiť so zľavou:  https://doterra.me/Lz3pBh (môžete si otvoriť účet a nakupovať so zľavou a ušetriť peniaze, alebo nakupovať bez zľavy ako hosť) myslite na to, že keď máte v košíku viac ako 150 PV bodov, neplatíte registračný poplatok 24 eur a máte to odpustené ZDARMA: Produkt mesiaca – Thinker (10 ml) pre registrovaných členov keď nakúpite nad 150PV Exkluzívne v októbri získajte túto neprekonateľnú zmes na sústredenie, aby vám pomohla vytvoriť podnetné a pozitívne prostredie podporujúce učenie. Vhodná pre všetky vekové kategórie! Super pre deti, študentov do školy, dospelých do práce, seniorov. dōTERRA Thinker je spojením esenciálnych olejov Vetiver, Mäta pieporná, Klementínka a Rozmarín v úžasnej kombinácii. Tu si stiahnite letáčik PDF a prečítajte si viac o jeho skvelých účinkoch: doterra-thinker-oil Celý výhodný balíček pre deti aj s praktickým púzdrom na olejčeky si môžete zakúpiť rovno TU: https://doterra.me/w0Ofkl Zľava 10 % na dōTERRA Steady (10 ml) Pokračujte v ďalšom dosahovaní vašich cieľov s touto nádhernou uzemňujúcou zmesou dostupnou v októbri so zľavou 10 % – skvelá pre deti aj dospelých! Zmes dōTERRA Steady je ideálna na každodennú aplikáciu alebo podľa potreby. Pýši sa jemnou, srdečnou, mierne ovocnou vôňou. Využíva jedinečné účinky . Keď pociťujete napätie, nanesením na šiju pomôžete utíšiť emócie. • Naneste guľôčkou na zápästia a ruky, aby ste podporili pokoj. • Naneste vášmu dieťaťu na spodnú časť chodidiel na podporu upokojenia pred odchodom do školy. • Naneste na šiju alebo spodnú časť chodidiel po dni plnom zážitkov alebo pred spaním Tu si stiahnite letáčik PDF a prečítajte si viac o jeho skvelých účinkoch: doterra-steady-oil Celý výhodný balíček pre deti aj s praktickým púzdrom na olejčeky si môžete zakúpiť rovno TU: https://doterra.me/w0Ofkl Ešte sa môžete prihlásiť na stretnutie doTERRA naživo: keby dačo neviete, alebo chcete poradiť, píšte mi správu: [email protected] The post doTERRA jeseň 2023 zdravie a sebestačnosť appeared first on Lenka Slniečková.

prejsť na článok

Potravinová sebestačnosť – vybudujte si malú farmu

Ak máte k dispozícii vhodný pozemok a dokážete si nákupom alebo svojpomocne zabezpečiť potrebné množstvo krmiva (a postaviť chlieviky), ste len na krok od potravinovej sebestačnosti v základných potravinách.

prejsť na článok

Čo na jeseň v záhrade nerobiť

Keďže sa na jeseň snažíme záhradu pred zimou čo najlepšie upratať, častokrát spravíme mnohé chyby, ktorými rastliny a záhradu viac poškodíme, ako jej pomôžeme. Akých chýb sa dopúšťame najčastejšie?

prejsť na článok

PF 2023

Ďakujeme našim zákazníkom a obchodným partnerom za prejavenú dôveru v roku 2022 S príchodom sviatkov Vám prajeme šťastné a veselé Vianoce v spoločnosti Vašich najmilších. Do nového roku 2023 želáme veľa úspechov, pevné zdravie a splnenie všetkých Vašich p

prejsť na článok

Úprava záhrady na jeseň

Jeseň farbiaca prírodu do svojich farieb sa už začala a tak netreba zabudnúť ani na jesenné práce v záhrade, ktoré sa s ňou spájajú. Nakoľko ich nie je málo, nemali by sme ich odkladať. Tak si vyhrňme rukávy a poďme na to! Na čo by sme nemali zabudnúť?

prejsť na článok

Krížové cesty - Pôst 2023

24.02.2023 Piatok Lektori 26.02.2023 Nedeľa Ružencové bratstvo 03.03.2023 Piatok Miništranti 05.03.2023 Nedeľa Františkánsky svetský rád 10.03.2023 Piatok M

prejsť na článok