Domáci bylinkový čaj na trávenie

Vychutnať si šálku čaju a prítomný okamih, dovoliť si na chvíľu stíšiť myseľ a zhlboka sa nadýchnuť jeho vône je pre mňa ako balzam na dušu. O to viac, keď pijete svoju vlastnoručne pripravenú bylinkovú zmes. V posledných dňoch sa Čítajte viac The post Domáci bylinkový čaj na trávenie appeared first on e-Terapia.sk.

prejsť na článok

Výborný domáci jogurt bez jogurtovača!

Jogurt vzniká fermentáciou mlieka. Mikroskopické jogurtové kultúry sú veľmi užitočné a veľa rodičov podporuje pravidelnú konzumáciu jogurtov svojich ratolestí. Jogurtové kultúry pozitívne vplývajú na trávenie a obranyschopnosť organizmu detí aj dospelých.

prejsť na článok

Naštartujte svoje trávenie týmito potravinami

Všetci dozaista poznáte ten nepríjemný pocit, keď telo netrávi potravu tak, ako by malo a každé ďalšie skonzumované jedlo akoby sa len pridávalo na vrch toho, ktoré ste zjedli predtým. Ako sa s týmto problémom vysporiadať a naštartovať opäť svoje trávenie

prejsť na článok

Používajte bylinkový čaj správne

Možno bylinky používate pravidelne, možno s ich používaním len začínate alebo ste niekde uprostred. Viete, ako používať bylinky správnym spôsobom tak, aby ste z nich mali len a iba úžitok?

prejsť na článok

Starý Thinkpad ako domáci server

Ako domáci server som dlhé roky používal Raspberry Pi 2, hlavne na blokovanie reklamy, meranie teploty, vzdialený prístup a podobne. Dôvody pre zmenu Keď som však chcel doma začať používať Plex Media Server, v podstate taký domáci Netflix, na lepšiu a poh

prejsť na článok

Recept: Domáci celozrnný špaldový chlieb, ktorý sa vždy podarí

Upečte si chutný, zdravý, domáci celozrnný špaldový chlebík – jednoducho doma v rúre. Bleskový recept...

prejsť na článok