Darčekový poukaz na nové okuliare

VŠETKO NAJLEPŠIE sa blíži a vy neviete aký darček kúpiť pre svojich blízkych? Darček na vianoce, darček pre rodičov, darček Čítať viac The post Darčekový poukaz na nové okuliare appeared first on iOPTIKA OČNÁ OPTIKA.

prejsť na článok

WEBINÁR AKO DARČEK

Educare pre vás pripravilo špeciálnu vianočnú ponuku. Darujte svojim blízkym náš webinár/e a pomôžte im objaviť nové pohľady na výchovu detí. Prihlasovací formulár nájdete TU. Po uhradení poplatku vám elektronicky zašleme darčekový poukaz. Do správy pre

prejsť na článok

Fotochromatické okuliare

Fotochromatické okuliare sú okuliare s dioptrickými šošovkami, ktoré sa automaticky stmavujú pri expozícii UV žiarenia a opäť sa rozjasňujú, keď Čítať viac The post Fotochromatické okuliare appeared first on iOPTIKA OČNÁ OPTIKA.

prejsť na článok

Okuliare so slnečným klipom

Čo je to klip na okuliare? Slnečné a dioptrické okuliare v jednom  Slnečný klip sa jednoducho magnetom priloží prisaje k Čítať viac The post Okuliare so slnečným klipom appeared first on iOPTIKA OČNÁ OPTIKA.

prejsť na článok

BARBIE okuliare

V iOPTIKE máme nádherné originál BARBIE okuliare pre dievčatá i slečny. K okuliarom patrí i originál BARBIE púzdro     Čítať viac The post BARBIE okuliare appeared first on iOPTIKA OČNÁ OPTIKA.

prejsť na článok

Dieťa prvé okuliare

Keď dieťa dostane svoje prvé okuliare, môže to byť zaujímavý a niekedy aj trochu nezvyčajný zážitok. Je dôležité pomôcť mu Čítať viac The post Dieťa prvé okuliare appeared first on iOPTIKA OČNÁ OPTIKA.

prejsť na článok