Ďakujem za ĽUDSKOSŤ, LÁSKU a POCHOPENIE

Manželka Emília po úmrtí svojho manžela Ľudovíta v našom hospici nám napísala: ... Ďakujem Pánu Bohu za to, že mi ukázal, že existuje ĽUDSKOSŤ, LÁSKA, POCHOPENIE, nakoľko ... už som v ľudské dobro neverila.

prejsť na článok

Kampaň na portáli Startlab bola úspešná!

Milí moji podporovatelia! Kampaň na podporu vydania mojej knihy sa oficiálne úspešne skončila a patrí sa napísať Vám pár slov. Ďakujem, ďakujem, ďakujem Budem sa dookola opakovať, no bez Vašej dôvery, ktorú ste mi prejavili podporou vydania mojej knihy

prejsť na článok

Zastavenie obchodov a transakcií v RUB

Vážení klienti, vzhľadom k vojne na Ukrajine a s tým spojenej veľmi vyostrenej situácií na finančných trhoch zastavujeme do odvolania všetky obchody a transakcie v ruských rubloch (RUB). Ďakujeme za pochopenie a ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie.

prejsť na článok

Pozastavenie úhrad v exotických menách

Z technických dôvodov je od 1. 11. 2019 pozastavená možnosť realizovať úhrady v exotických menách. Pracujeme na tom, aby sme Vám túto službu mohli čo najskôr opäť ponúknuť. Ďakujeme za pochopenie a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

prejsť na článok

G-200. Nefunkčná app Digi GO

GM g-200 lite Dobrý deň. Mam otázku k G-200. Nefunkčná app Digi GO. Prejdem na korektný program a a TV sa nespustí , reštartuje app. Neviete poradiť kde môže byť problém? Ďakujem, Dobrý deň. Zrejme to bude tým že je to nepodporovaná aplikácia. Táto aplik

prejsť na článok

Kniha oficiálne pokrstená!

Dňa 16.6.2022 v Mestskej knižnici Bohuša Nosáka Nezabudova bola kniha Mysľomágovia Hmlový ostrov oficiálne pokrstená sérom delirium flagratus. Pozrite si zopár fotografií z tohto literárneho podujatia. Všetkým zúčastneným zo srdca ďakujem za podporu!

prejsť na článok