Čo si pripraviť na večeru? 4 univerzálne tipy na večeru (nielen) vo dvojici

Ako to robíte s večerou vy? Dáte si to čo ste mali na obed, pripravíte si niečo jednoduché alebo varíte zložitejšie recepty? My vám ukážeme, ako si navariť rýchlo, chutne a zároveň aj výživne. Taktiež sa nemusíte držať presne receptu, ale improvizovať môžete aj rôznymi surovinami podľa vášho výberu. Mäso a príloha Kombinácia,Čítať celý článok The post Čo si pripraviť na večeru? 4 univerzálne tipy na večeru (nielen) vo dvojici appeared first on MagazinEVA.sk.

prejsť na článok

Výnimočná Valentínska večera v Hoteli Diplomat (12. - 14.02.)

Hľadáte tip na skvelú Valentínsku večeru? V Hoteli Diplomat v Rajeckých Tepliciach pripravili neodolateľnú ponuku trojchodovej večere práve počas sviatku sv. Valentína. :) Cena pre osobu je 25,00 EUR, alebo večeru môžete spojiť s hodinovým relax...

prejsť na článok

Návod ako si užiť večeru za polovicu

The post Návod ako si užiť večeru za polovicu appeared first on Ako ušetriť peniaze.

prejsť na článok

Ako pripraviť výbornú praženicu

„Raňajky zjedz sám, o obed sa podeľ s priateľom a večeru daj svojmu nepriateľovi,“ hovorí anglické príslovie. Nuž už naši predkovia pokladali raňajky za najdôležitejšie jedlo dňa a ostáva to tak do dnes. Keď sa kuchári učia, ako urobiť výborné raňajky, za

prejsť na článok

Ako z obeda spraviť raňajky

Každý z nás má v sebe určité predsudky. Niektoré jedlá patria na obed, iné zas na večeru. Viete si ale predstaviť ako z obedu spraviť chutné raňajky?

prejsť na článok

Ako si vyrobiť domáci jogurt

Chutné jedlo na raňajky, desiatu, večeru, či ako dezert a navyše dostupné po celý rok... to je jogurt. Je to výrobok vznikajúci fermentáciou mlieka pôsobením probiotických baktérii, ako sme už spomínali v predchádzajúcom článku. A ako si ho doma vyrobíte?

prejsť na článok