Čo robiť, ak si Váš manžel/manželka zobral úver bez Vášho vedomia?

Ocitli ste sa v rozvodovom konaní a zistili ste, že Váš manžel/manželka zobral spotrebný úver bez Vášho vedomia a nespláca ho. Ako je to možné? Dá sa s tým niečo robiť? Dozviete sa v nasledujúcom videu. https://nadaciazsk.sk/wp-content/uploads/2021/01/2021_01_08_Nadacia_ZSK_Pravnik_Co_Robit.mp4 Úvodná fotografia: www.unsplash.com The post Čo robiť, ak si Váš manžel/manželka zobral úver bez Vášho vedomia? appeared first on Nadácia ŽSK pre podporu rodiny.

prejsť na článok

Všetko robí naopak

Manželka: - Už sa to s tebou nedá vydržať, všetko robíš naopak! Manžel: - Máš pravdu, najprv som si ťa zobral a až teraz ťa spoznávam!

prejsť na článok

Kupovanie chleba

Manželka sa pýta manžela: - Kúpil si chlieb? Manžel odpovedá: - Chlieb, nákupy... To nie je chlapská práca, prdelinka. Žena na to: - Tak sa vyzleč a poď robiť chlapskú prácu! Manžel: - Ježiši, ty vôbec nerozumieš srande, daj mi tú tašku!

prejsť na článok

Vášnivá manželka

Novomanželia pozvali na návštevu do svojho malého bytu dávneho dobrého priateľa. Keď už toho dosť vypili, rozhodli sa, že ho nechajú prespať v ich manželskej posteli medzi nimi. Ráno manželka vstala prvá a ako správna gazdinka išla urobiť raňajky. Muži zo

prejsť na článok

Nie je to pravda

Manžel: - Podvádzaš ma, ty šľapka! Manželka: - To nie je pravda! Manžel: - S taxikárom! Manželka: - Tak to už vôbec nie je pravda!

prejsť na článok

Nová krčma

Príde pán Uhlár po polnoci domov a medzi dverami ho už čaká nahnevaná manželka. - Ticho miláčik, ukľudňuje ju manžel. Ja som objavil niečo úžasné a ráno ti poviem čo! Prekvapená manželka si teda išla ľahnúť, no hneď ráno sa manžela pýta: - Tak čo si to vč

prejsť na článok