Vášnivá manželka

Novomanželia pozvali na návštevu do svojho malého bytu dávneho dobrého priateľa. Keď už toho dosť vypili, rozhodli sa, že ho nechajú prespať v ich manželskej posteli medzi nimi. Ráno manželka vstala prvá a ako správna gazdinka išla urobiť raňajky. Muži zostali sami a priateľ hovorí manželovi: - Počúvaj, to som nevedel, že tá tvoja manželka je taká vášnivá! Manžel: - Prečo? Priateľ: - Ona mi ho celú noc držala! Manžel: - To som bol ja! Istota je istota!

prejsť na článok

Bráni mu manželka

U psychiatra. Pýta sa doktor pacienta: - Chodíte s dievčaťom? - Nie! - A chceli by ste chodiť? - Áno a rád. - A čo vám v tom bráni? - Manželka.

prejsť na článok

Ideálna manželka

Viete, aká je to ideálna manželka? Hluchonemá nymfomanka, majiteľka pivovaru.

prejsť na článok

Čo robiť, ak si Váš manžel/manželka zobral úver bez Vášho vedomia?

Ocitli ste sa v rozvodovom konaní a zistili ste, že Váš manžel/manželka zobral spotrebný úver bez Vášho vedomia a nespláca ho. Ako je to možné? Dá sa s tým niečo robiť? Dozviete sa v nasledujúcom videu. https://nadaciazsk.sk/wp-content/uploads/2021/01/20

prejsť na článok

Nie je to pravda

Manžel: - Podvádzaš ma, ty šľapka! Manželka: - To nie je pravda! Manžel: - S taxikárom! Manželka: - Tak to už vôbec nie je pravda!

prejsť na článok

Vianočná kolekcia pre celú rodinku

Ako vášnivá milovníčka Vianoc som s radosťou vytvorila už niekoľkú kolekciu vianočného oblečenia v poradí. Táto kolekcia kombinuje eleganciu a funkčnosť, od šiat na dojčenie až po tradičné strihy.

prejsť na článok