Nová krčma

Príde pán Uhlár po polnoci domov a medzi dverami ho už čaká nahnevaná manželka. - Ticho miláčik, ukľudňuje ju manžel. Ja som objavil niečo úžasné a ráno ti poviem čo! Prekvapená manželka si teda išla ľahnúť, no hneď ráno sa manžela pýta: - Tak čo si to včera vlastne objavil? - Predsa novú krčmu, hovorí jej manžel.

prejsť na článok

Nová rezervácia kurzu

Ahoj Eva, na tvojej stránke Eswimm.sk bola vytvorená nová rezervácia. Služba: Súkromné hodiny plávania Mokrohájska Dátum: 9. októbra 2020 Čas: 15:00 Miesto: Plaváreň Mokrohájska cesta 3 Meno a priezvisko: Test Lubo Telefón: +421911789123 E-mail: info@smar

prejsť na článok

Pracovné desatoro

- Nepraj si smrť svojho nadriadeného. Pomôž mu, aby si ju prial sám. - Ak sa tvoj spolupracovník náhodou pustí do práce, to ešte nie je dôvod, aby si činil podobne. - Čo môžeš urobiť dnes, neodkladaj na zajtra. Radšej na pozajtra - možno to už vtedy nebud

prejsť na článok

nová kolekcia 2020

Príspevok nová kolekcia 2020 zobrazený najskôr AM Molet.

prejsť na článok

Nova super staz v lese EN

Pojdeme na staz do anglickeho lesa .. do presne takeho ako je na obrazku The post Nova super staz v lese EN appeared first on iaeste.sk.

prejsť na článok

Nova super staz v lese

Pojdeme na staz do lesa .. do presne takeho ako je na obrazku The post Nova super staz v lese appeared first on iaeste.sk.

prejsť na článok