Opekačka v lese, piknik na lúke, ale aj kempovanie v prírode. Vždy je to malá slávnosť, keď sa rozhorí táborák len preto, aby ste sa pustili do opekania. Šúpanie cibule, otváranie pohárov s horčicou, krájanie chleba – to všetko sú kulisy, ktoré tvoria atmosféru. Čo však napichnúť na ražeň, aby ste si prišli na svoje? Kým začnete bádať []
Očistené bravčové pliecko narežeme na rezance. Na oleji speníme pokrájanú cibuľu. Vložíme mäso, opečieme a potom osolíme a okoreníme. Dusíme na miernom ohni do mäkka. Mäkké mäso preložíme...
prejsť na článokSú to výpady do prírody, ktoré si chcete užiť naplno. Na pochode neprebádanými zákutiami kraja, pri táborníckych prácach v kempe, ale aj na pikniku, či pri večernom varení na ohni, ktoré dá aj obyčajnému špekáčkovému gulášu atraktívny šmrnc. Nič na tom, ž
prejsť na článokIngrediencie 1 šálka perličiek tápioky 6 dcl rastlinného mlieka (ryžový alebo mandlový) 3 polievkové lyžice medu alebo sladidla ovocie podľa chuti škorica alebo kakao podľa chuti Návod na prípravu Vložte 1 šálku perličiek tápioky do hrnca a pridajte
prejsť na článokS príchodom leta začína aj obdobie kempovania. Je to skvelý spôsob, ako vystúpiť z každodenného stereotypu. Kempovanie prináša nekonečné množstvo nezabudnuteľných zážitkov s priateľmi alebo rodinou. Užijú si ho nielen dospelí, ale aj deti, ktoré kempovani
Varenie – Recepty - Zelenina a ovocie Opečený karfiol chutí výborne v kombinácii s kurkumou a karí. Ingrediencie: 500 g karfiolu karí podľa chuti kurkuma podľa chuti 1 lyžica repkového oleja 1 zeler Príprava: Zeler nakrájame na kocky (veľké 1 c
prejsť na článok