Ako sa zbaviť mravcov v záhrade bez chemikálii

Mravce v záhrade môžu byť užitočnými pomocníkmi – prevzdušňujú pôdu, požierajú vajíčka a larvy hmyzích škodcov a opeľujú určité kvety. Ako sú mravce užitočné, tak môžu byť v záhrade aj nežiadúcimi hosťami.

prejsť na článok

Ako bojovať v záhrade s mravcami

Záhrada plná zeleniny a ovocia láka množstvo škodcov, medzi ktorými svojimi výkonmi najviac „vynikajú“ vošky nekontrolovateľne sa množiace pod ochranou mravcov. Ako sa mravcov zbaviť?

prejsť na článok

Ako sa zbaviť mravcov

Ako sa zbaviť mravcov v záhrade, skleníku, na ovocných stromoch či v dome alebo byte. Už vás nebaví, že mravce okupujú váš dom či byt, napadajú zeleninu (index.php?option=com_shop Itemid=1040 page=shop.browse category_id=143) v záhrade či skleníku alebo

prejsť na článok

Ako sa zbaviť v záhrade slizniakov

lizniak – nenápadný mäkkýš z rodu slimákov, ulitník bez ulity :) a ničiteľ ťažko vypestovanej úrody v našich záhradách. Chutí mu zelenina, ovocie a dokonca aj kvety. Keď sa vo vašej záhrade premnoží, zlikviduje vám celé záhony. Ako sa slizniakov zbaviť?

prejsť na článok

Osy v záhrade

Neviete ako sa máte zbaviť otravných a nepríjemných ôs vo vašej záhrade? Pán profesor Hričovský nám prezradí rýchly a účinný spôsob, ako si s nimi poradíme.

prejsť na článok

Ako sa zbaviť škodlivého hmyzu v záhrade

Máte problém s hmyzom v záhrade? Bojujete s pásavkami, voškami, larvami a čiernymi muškami na listoch? Máme pre vás riešenia.

prejsť na článok