Bio Kakaové maslo

Kakaové maslo je tuk, po ktorom je na trhu najväčší dopyt a je jedným z najdrahších tukov. Získava sa z kakaových bôbov, kde jeho obsah tvorí okolo 50% .Má bielu až jemne žltú farbu. Chuť a vôňa sú jemne čokoládové. Kakaové maslo má rôzne uplatnenia:  pri výrobe čokolády všeobecne v potravinárstve a gastronómii na pečenie, do polevy Continue reading The post Bio Kakaové maslo appeared first on ChudnutieDieta.sk - ako schudnut, pribrat.

prejsť na článok

Vlasy, pery aj pleť - bambucké maslo môžete použiť kdekoľvek!

Ide o taký malý zázrak a ak ho máte v kúpeľni, máte vyhrané. Neviete, ako ho naplno využiť? Nezúfajte. Ukážeme vám, aké výhody maslo v dózičke má a kde všade ho môžete naplno využívať.

prejsť na článok

INGREDIENT 04 BAMBUCKÉ MASLO

Sú ingrediencie, ktoré sa stanú trendom na určitú dobu. A potom sú tu také, ktoré sú stálicami kozmetických produktov už celé stáročia. Jednou z tých, ktoré nepodliehajú trendom, je práve bambucké maslo. Prečítajte si o benefitoch jednej z najznámejších h

prejsť na článok

Čokoládový workshop na SPU Nitra

Žiaci 2.A SPŠP odbor Výživa, kontrola a hodnotenie potravín boli v dňoch 22. - 23. 6. 2023 aktívnymi účastníkmi workshopu Výroba čokolády. Workshop sa konal na SPU na Ústave potravinárstva. Vďaka Ing. Eve Ivanišovej, PhD. z Ústavu potravinárstva, ktorá o

prejsť na článok

Tekvicové lievance s kolagénom bez pridaného cukru

recept Tekvicové lievance s kolagénom bez pridaného cukru Dĺžka prípravy: 30 min. | Určené pre: 4 osoby Chutné tekvicové lievance s hydrolyzovaným morským kolagénom. Lievance, na ktorých si nielen po

prejsť na článok