Akú dĺžku pozláteného retiazky zo striebra zvoliť?

Veľkosť retiazky je pri výbere hneď po dizajne tým najdôležitejším parametrom. Pri určovaní dĺžky retiazky sa rozhodujte podľa toho, pri akých príležitostiach a s akým oblečením budete pozlátený retiazka najčastejšie nosiť. A ako teda s veľkosťami retiazok je?

prejsť na článok

Akú veľkosť pozláteného náramku zvoliť?

Správna veľkosť strieborného pozláteného náramku je dôležitým parametrom pre pohodlné nosenie. Náramok by rozhodne nemal škrtiť, ale zároveň by nemal zo zápästia padať. Ako zistiť veľkosť dámskeho pozláteného náramku a aká veľkosť je vhodná pre pánov?

prejsť na článok

Typy zapínanie náušníc z pozláteného striebra

Dámske pozlátené náušnice sa líšia aj typom zapínanie, ktorý sa odvíja od konkrétneho typu náušníc. Stretnúť sa môžete s nasledujúcimi typmi zapínania:

prejsť na článok

Akú veľkosť pozláteného prsteňa zvoliť

Veľkosť prsteňa je tým najzásadnejším parametrom pri výbere. Ak kupujete prsteň pre seba, môžete si prst nechať zmerať v klenotníctve alebo si vytlačiť praktické meracie prúžky. Ak ale pozlátený prsteň kupujete ako darček, určenie veľkosti môže byť ťažšie

prejsť na článok

Povrchová vrstva šperku zo striebra 925

Vyberáte Ak šperk zo striebra, zamerajte aj na jeho povrchovú úpravu. Najčastejšie sa stretnete s rhodiovanými striebornými šperkami.

prejsť na článok

Prečo si vybrať pozlátený prsteň zo striebra?

Pozlacovanie a zlatenie spočíva nanesení vrstvy zlata na povrch iného materiálu, v našom prípade striebra.

prejsť na článok