Ako prvé

Miško príde domov a kričí na mamu: - Mami, ocko sa vracia z práce. Čo mu mám ukázať ako prvé? Vysvedčenie, zatykač, alebo zhorenú kuchyňu?

prejsť na článok

Prvé nezhody

Rozvodový sudca: - A kedy medzi vami začali prvé nezhody? Manžel: - Keď som naznačoval žene, že aj ja by som mal byť na svadobnej fotografii.

prejsť na článok

Prvé slobodné voľby

I vybral Boh Adamovi rebro a stvoril z neho Evu. Potom ju ukázal Adamovi a povedal: - Vyber si za ženu tú, ktorá sa ti najviac páči. A tak prebehli prvé slobodné voľby.

prejsť na článok

Praženie kávy

Po prvé, čo je praženie kávy? Praženie kávy je proces zahrievania a praženia kávových zŕn na ideálnu teplotu pre daný typ kávy. Tento proces prvýkrát zaznamenali v 16. storočí Arabi. Prvé veľké komerčné pražiarne však boli pozorované až koncom 19. a začia

prejsť na článok

Aura - Soma konzultácia

Konzultácia - výber štyroch flakónov predstavuje jedinečnú príležitosť na to aby sme sa na svoj život a situáciu v ktorej sa práve nachádzame pozreli komplexne. Hlavne prvé stretnutie s Aura - Somou prezrádza veľa o zmysle a smerovaní našej životnej cesty

prejsť na článok

ROZHODNUTÉ: EÚ od 2025 zakáže predaj spaľovákov. Prvé obmedzenia prídu oveľa skôr!

Európska únia (EÚ) rozhodla. Od roku 2035 oficiálne zakáže predaj nových vozidiel s akýmikoľvek emisiami CO2. The post ROZHODNUTÉ: EÚ od 2025 zakáže predaj spaľovákov. Prvé obmedzenia prídu oveľa skôr! appeared first on AndroidPortal.sk.

prejsť na článok