Ak slnečné okuliare tak s polarizačnými šošovkami

Leto op ť prich dza a s n m vela slnka. Spr vny čas sa op tať ako si spr vne chr niť zrak. Ak si k piť slnečn okuliare...drah , lacn , m dne, klasick ? Odpoveď je, hlavne kvalitn . Keď pr de na slnečn okuliare, tak podstatn s skl , o ovky. Okuliare m žu byť v storak ch tvaroch, farb ch a cen ch ale podstatn je aby spĺňali to na čo s . Chr nili zrak. Oči v m bud chr niť vtedy ak bud mať kvalitn o ovky. Čo to znamen . Rozhodne 100% UV filter, ktor chr ni pred UV-A/B žiaren m. To už spĺňa v čscaron;ina dostupn ch slnečn ch okuliarov na trhu. Ale potom to podstatn ... Polarizačn o ovky Polarizačn okuliare, polarizačn vrstva, polarizačn skl . V etky pojmy v spojen s okuliarmi referuj k tomu ist mu. K ochrannej vrstve na skl ch okuliarov, ktor znižuje nežiaduce odrazy svetla a v razne zvy uje komfort videnia. Svetlo sa odr ža od povrchu cesty, alebo vodnej hladiny. Tak to svetlo je horizont lne polarizovan a nerozptyľuje sa v etk mi smermi. Vznik odraz svetla s nepr jemnou intenzitou, čo vn mame ako oslnenie. Pred tak mto oslnen m n s ochr nia pr ve polarizačn o ovky, ktor obsahuj filter ktor blokuje tak to typ odrazov svetla. Často of rujete? Pre v s s okuliare s polarizačnou vrstvou nevyhnutnosťou. Polarizačn okuliare re lne dok žu pom cť pri riaden vozidla a v kritick ch situ ci ch pom cť. Vid te ostrej ie, jasnej ie a sk r. Nenam hate si zrak a pri dlh ch cest ch oči pri pozeran cez polarizačn skl netrpia a nec tite až tak navu. Polarizačn o ovky znižuj oslnenie odrazmi svetla, poskytuj jasnej ie videnie, farby a detaily. Invest cia do slnečn ch okuliarov. Častou dilemou je, či si k piť jedny kvalitn a drah okuliare a tie použ vať roky, alebo investovať menej s možnosťou mať viacej modelov. Nie je pravda, že kvalitn okuliare mus te k piť v optike, a nie je pravda že musia st ť sto Eur. Kvalitn okuliare s UV filtrom a polarizačn mi o ovkami je možn k piť r dovo od 20 30 . Cena navy e je už pr platok za značku, resp. za vysok marže očn ch opt k. Polarizačn okuliare n jdu svoje uplatnenie takmer pri v etk ch outdoorov ch aktivit ch, cyklistike, behu, golfe. Ocen te ich pri ryb rčen , jachtingu, v etk ch aktivit ch pri vode. Samozrejmosťou by mali byť pri riaden vozidla a to nie iba v lete. Pr ve pri of rovan v s m žu polarizačn slnečn okuliare podržať v kritick ch situ ci ch a zn žia navu oč pri dlh ch cest ch. TIP! Ako zist te či s slnečn okuliare polarizačn bez n v tevy optiky? Pozrite sa na odraz svetla nejak ho objektu, napr klad na ceste cez slnečn okuliare. Ot čajte slnečn mi okuliarmi v smere alebo proti smeru hodinov ch ručičiek. Ak sa intenzita odrazu svetla nemen , okuliare nie s polarizačn .

prejsť na článok

Fotochromatické okuliare

Fotochromatické okuliare sú okuliare s dioptrickými šošovkami, ktoré sa automaticky stmavujú pri expozícii UV žiarenia a opäť sa rozjasňujú, keď Čítať viac The post Fotochromatické okuliare appeared first on iOPTIKA OČNÁ OPTIKA.

prejsť na článok

Slnečné okuliare – podľa čoho si vyberať a ktoré sú najlepšie práve pre vás?

Slnečné okuliare sú čoraz viac obľúbené. Podčiarkujú nielen vzhľad, ale aj charakter človeka. Okrem iného, naplno spĺňajú svoju praktickú a estetickú funkciu. Slnečné okuliare sa stali najobľúbenejším doplnkom každého outfitu.

prejsť na článok

Slnečné okuliare Superdry

Slnečné okuliare Superdry už aj v iOPTIKE Značka Superdry je postavené na štýle, staňte sa štýlovými s okuliarmi Superdry. Značka Superdry Čítať viac The post Slnečné okuliare Superdry appeared first on iOPTIKA OČNÁ OPTIKA.

prejsť na článok

Okuliare so slnečným klipom

Čo je to klip na okuliare? Slnečné a dioptrické okuliare v jednom  Slnečný klip sa jednoducho magnetom priloží prisaje k Čítať viac The post Okuliare so slnečným klipom appeared first on iOPTIKA OČNÁ OPTIKA.

prejsť na článok

BARBIE okuliare

V iOPTIKE máme nádherné originál BARBIE okuliare pre dievčatá i slečny. K okuliarom patrí i originál BARBIE púzdro     Čítať viac The post BARBIE okuliare appeared first on iOPTIKA OČNÁ OPTIKA.

prejsť na článok