1. Deň kávy v inCUPle 4.8.2018

Srdečne všetkých pozývame na 1. Deň kávy v Pražiarni kávy inCUPle v Kamanovej dňa 4.08.2018 (Sobota) ◘ ochutnávky káv z celého sveta ◘ ukážky praženia ◘ workshopy príprava espressa, alternatívy ◘ cupping ◘ a veľa veľa ďalšieho ◘ vstup voľný ◘ 20% zľava na všetku kávu Program: 10:00 Ukážka praženia 11:00 Ako pripraviť espresso + Latte Art 13:00 Cupping 14:00 Ukážka praženia 15:00 Alternatívne spôsoby prípravy kávy 16:00 Cupping 17:00 Ako pripraviť espresso + Latte Art + Počas celého dňa ochutnávky orieškov, produktov Lyra a Slowlandia + Zľava 20% na všetky kávy Príspevok 1. Deň kávy v inCUPle 4.8.2018 zobrazený najskôr incuple.

prejsť na článok

Rozdávame darčeky za Vašu vernosť : e-shop

Odmeny pre Vás našich verných zákazníkov. Od začiatku ste tu s nami , naša rodina INCUPLE sa neustále rozrastá a kávových nadšencov pribúda. Preto sme si pre Vás pripravili akciu, kde môžete za nákup našej čerstvo napraženej kávy získať atraktívne ceny.

prejsť na článok

Kávobranie

K Á V O B R A N I Etýždeň plný zliav , ktoré sme rozdelili na jednotlivé dni, tak vyberajte Pondelok:                     -20% na kategóriu buď EKO  Utorok, streda :             -20% na všetky produkty  v kategórií Výberové kávy Štvrtok:             

prejsť na článok

Jarná súťaž s inCUPle

      Nakúpte kávu inCUPle za 50€ a hrajte o atraktívne ceny! V čase od 21.3.2019 do 30.4.2019 prebieha súťaž o 10  atraktívnych cien od nás a našich partnerov! Zapojiť sa môže každý, kto v tomto období urobí nákup u nás v Pražiarni Kaviarni  inCUPle v K

prejsť na článok

ROZDÁVAME DARČEKY ZA VAŠU VERNOSŤ kamenné prevádzky

Odmeny pre Vás našich verných zákazníkov. Od začiatku ste tu s nami , naša rodina INCUPLE sa neustále rozrastá a kávových nadšencov pribúda. Preto sme si pre Vás pripravili vernostný program, kde môžete za nákup našej čerstvo napraženej kávy získať atrak

prejsť na článok

Dali si kávu a napísali

Kedy padlo definitívne rozhodnutie Poďme do tej pražiarne? Viac sa dozviete tu. /https://www.kavickari.sk/tag/incuple/ Príspevok Dali si kávu a napísali zobrazený najskôr incuple.

prejsť na článok