Jarná súťaž s inCUPle

      Nakúpte kávu inCUPle za 50€ a hrajte o atraktívne ceny! V čase od 21.3.2019 do 30.4.2019 prebieha súťaž o 10  atraktívnych cien od nás a našich partnerov! Zapojiť sa môže každý, kto v tomto období urobí nákup u nás v Pražiarni Kaviarni  inCUPle v Kamanovej alebo na e-shope v celkovej hodnote min. 50 eur. Hlavná cena je pákový kávovar!                                                  LELIT  Grace  PL81T DIZAJN, TECHNOLÓGIA A PROFESIONÁLNE KOMPONENTY HODNÉ KRÁĽOVNEJ Grace je rodina espresso strojov, kde je sústredené to najlepšie z technológie a dizajnu. Harmonické línie, vrodená elegancia a precízny výber materiálov a povrchovej úpravy robia z tejto  produktovej  rady  kus nábytku a vynikajúci kávovar.  LCC (elektronický riadiaci systém) s LCD displejom umožňuje reguláciu teploty, nastavenie preinfúzie a ostatné parametre prípravy kávy. Lelit Grace je pre tých, ktorí očakávajú výnimočný espresso kávovar svetovej triedy! Podmienky súťaže: Súťaž prebieha od 21.03.2019 do 30.04.2019 Podmienkou na zapojenie sa do súťaže je nákup kávy a iných produktov v minimálnej hodnote 50€ buď na prevádzke Pražiareň kávy Kaviareň v Kamanovej alebo na stránke  www.incuple.sk     Za každých 50€ nákupu, zákazník získava 1 kupón do zlosovania. Počet kupónov na jednu osobu nieje obmedzený. Súťaž sa nevzťahuje na nákup kávovarov značky Nivona a Lelit. Na kupón je potrebné uviesť:   dátum nákupu, meno, adresu a telefónny kontakt Pri nákupe v predajni, zákazník osobne vhodí vyplnený zlosovateľný lístok do urny. Pri nákupe nad 50€ cez eshop www.incuple.sk , zákazníka automaticky zaradíme do zlosovania. Súťaže sa môže zúčastniť ktokoľvek, starší než 18 rokov, ktorý splní podmienky tejto súťaže. Žrebovanie výhercov prebehne vo štvrtok 2.5.2019 Zakúpením výrobkov, doplnením údajov potrebných k účasti v súťaži a odoslaním na adresu uvedenú v čl. 3 týchto pravidiel každý súťažiaci, ako dotknutá osoba, výslovne udeľuje v súlade s § 13 ods. 1 písm. a) zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov:a) usporiadateľovi, organizátorovi a spracovateľovi súťaže v súlade so zákonom č.18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v platnom znení súhlas so spracúvaním svojich osobných údajov v rozsahu meno, priezvisko, adresa, telefónne číslo, viac informácií ohľadne ochrany osobných údajov súťažiaceho. Príspevok Jarná súťaž s inCUPle zobrazený najskôr incuple.

prejsť na článok

1. Deň kávy v inCUPle 4.8.2018

Srdečne všetkých pozývame na 1. Deň kávy v Pražiarni kávy inCUPle v Kamanovej dňa 4.08.2018 (Sobota) ◘ ochutnávky káv z celého sveta ◘ ukážky praženia ◘ workshopy príprava espressa, alternatívy ◘ cupping ◘ a veľa veľa ďalšieho ◘ vstup voľný ◘ 20% z

prejsť na článok

Dali si kávu a napísali

Kedy padlo definitívne rozhodnutie Poďme do tej pražiarne? Viac sa dozviete tu. /https://www.kavickari.sk/tag/incuple/ Príspevok Dali si kávu a napísali zobrazený najskôr incuple.

prejsť na článok

Kávobranie

K Á V O B R A N I Etýždeň plný zliav , ktoré sme rozdelili na jednotlivé dni, tak vyberajte Pondelok:                     -20% na kategóriu buď EKO  Utorok, streda :             -20% na všetky produkty  v kategórií Výberové kávy Štvrtok:             

prejsť na článok

Jarná súťaž s inCUPle o  5+50 skvelých cien

Jarná súťaž o  5+50 skvelých cien 1. cena : Lelit Anita PL042E v hodnote 600 € Pomocou tohto kávovaru si dokážete doma pripraviť espresso, či skvelé cappucino ako v kaviarni.. Je to hlavne vďaka kvalitnému mlynčeku s kónickými kameňmi s mikrometrický

prejsť na článok

Rozdávame darčeky za Vašu vernosť : e-shop

Odmeny pre Vás našich verných zákazníkov. Od začiatku ste tu s nami , naša rodina INCUPLE sa neustále rozrastá a kávových nadšencov pribúda. Preto sme si pre Vás pripravili akciu, kde môžete za nákup našej čerstvo napraženej kávy získať atraktívne ceny.

prejsť na článok