ROZDÁVAME DARČEKY ZA VAŠU VERNOSŤ kamenné prevádzky

Odmeny pre Vás našich verných zákazníkov. Od začiatku ste tu s nami , naša rodina INCUPLE sa neustále rozrastá a kávových nadšencov pribúda. Preto sme si pre Vás pripravili vernostný program, kde môžete za nákup našej čerstvo napraženej kávy získať atraktívne ceny. Vyberali sme darčeky, ktoré využije sami ale aj spoločne so svojimi priateľmi pri šálke kávy. Tak veríme , že Vás potešia. Ako to funguje? nakupujte u nás balenú kávu za každých 10€ nákupu získate nálepku, ktorú si nalepíte do brožúrky VERNOSTNÝ PROGRAM zbierajte nálepky a vyberte si svoj darček. 5 nálepiek: WINTER BLEND 250g  špeciálny sezónny blend vytvorený pre pravú zimnú atmosféru zložený z dvoch úžasných káv z CostaRici a Brazílie veď vyskúšajte sami. 10 nálepiek: 2x cappuccino šálka v darčekovom balení  pravý talianský porcelán s krásnymi maľbami z histórie pestovania kávy. 15 nálepiek : Štýlový servírovací podnos z dubového dreva s logom INCUPLE . Kvalitná handmade výroba priamo z našej dielne 20 nálepiek: Darčekové balenie plný len tých najlepších dobrôt. Winter blend + slovenský bylinný likér Dr. Kramer + bonbóny DP Chocolate. Vernostný program prebieha na našich troch prevádzkach: INCUPLE Pražiareň- kaviareň Kamanová 86 INCUPLE Coffee shop &Academy Topoľčany Štúrová 4653/13- INCUPLE Coffee & Bar Topoľčany , Mojmírová 5077/1 Účastníci programu dostanú v mieste konania brožúru k programu. Odmenu podľa brožúry vydáva obchodník na mieste konania programu, t.z. na všetkých troch prevádzkach bez ohľadu kde bol tovar zakúpený. Do programu sa je možné zapojiť viackrát od 2.11.2021 23.12.2021. Po tomto termíne už nie je možné nárokovať si na darčeky. Tešíme sa na Vašu návštevu : tím INCUPLE. Príspevok ROZDÁVAME DARČEKY ZA VAŠU VERNOSŤ kamenné prevádzky zobrazený najskôr incuple.

prejsť na článok

Rozdávame darčeky za Vašu vernosť : e-shop

Odmeny pre Vás našich verných zákazníkov. Od začiatku ste tu s nami , naša rodina INCUPLE sa neustále rozrastá a kávových nadšencov pribúda. Preto sme si pre Vás pripravili akciu, kde môžete za nákup našej čerstvo napraženej kávy získať atraktívne ceny.

prejsť na článok

Pravé šťastie

Nech vernosť a láska Vašu cestu krášli, aby ste v manželstve pravé šťastie našli.

prejsť na článok

Tipy na darčeky ku krstu

Dostali ste pozvanie na krst a netušíte, aký darček dieťaťu priniesť? Krst je jedinečná rodinná udalosť. Je začiatkom cesty dieťa k jeho viere. Krst sa nielen v našom regióne spája s oslavou a k tej patria často aj darčeky. Nie sú to však obyčajné darčeky

prejsť na článok

Vianočné darčeky

V škótskej rodine: - Detičky, už ste si pozreli darčeky? - Áno, áno! - Tak ich pekne zabaľte, aby sa do budúcich Vianoc nezaprášili.

prejsť na článok

Darčeky od Ježiška

Malý Paťko pri stromčeku: - Mami, všetky darčeky mi priniesol Ježiško? - Samozrejme, a kto iný? - To znamená, že vy dvaja ste sa na mňa úplne vysrali?

prejsť na článok