Zľava 25% na kompletné dioptrické okuliare

V mesiaci júl sme si pre vás pripravili zľavu 25 % na kompletné dioptrické okuliare. Zľava platí od 1. 7. do 31. 8. 2023 vo všetkých optikách FOKUS na Slovensku. Zľava platí pri kúpe kompletných dioptrických okuliarov (okuliarový rám + okuliarové šošovky). Zľavu nie je možné kombinovať a ščítavať s inými zľavami. Prvým krokom k perfektnému zraku je odborné vyšetrenie u našich očných špecialistov na ktorejkoľvek pobočke FOKUS. Objednajte sa ONLINE a vyberte si miesto a čas, ktoré Vám najlepšie vyhovuje. OBJEDNAŤ VYŠETRENIE ZRAKU NAJBLIŽŠIA OPTIKA FOKUS S výberom správnych dioptrických okuliarov Vám pomôže náš odborný personál.

prejsť na článok

Okuliare so slnečným klipom

Čo je to klip na okuliare? Slnečné a dioptrické okuliare v jednom  Slnečný klip sa jednoducho magnetom priloží prisaje k Čítať viac The post Okuliare so slnečným klipom appeared first on iOPTIKA OČNÁ OPTIKA.

prejsť na článok

2023 POZOR trendy 4 druhy trendy okuliarov v roku 2023

Kedže sme už druhy mesiac v novom roku 2023 musíme sa pozrieť na aktuálne módne trendy tohto roka. Rok 2023 zdôrazňuje nákupné trendy dámskych a pánskych okuliarov. Od zelených rámov po atletické okuliare. Pretekárske rámy, dioptrické slnečné okuliare a i

prejsť na článok

Fotochromatické okuliare

Fotochromatické okuliare sú okuliare s dioptrickými šošovkami, ktoré sa automaticky stmavujú pri expozícii UV žiarenia a opäť sa rozjasňujú, keď Čítať viac The post Fotochromatické okuliare appeared first on iOPTIKA OČNÁ OPTIKA.

prejsť na článok

Nápady na darček pre ľudí s okuliarmi

Vianoce sú za rohom a ľudia pomaly začínajú premýšľať, akými darčekmi potešia svojich blízkych pod stromčekom. Keď vyberáte darček pre niekoho, kto nosí okuliare, je veľmi náročné vedieť, čo je trendy a čomu by sa mohol najviac potešiť. Okuliare ako dar f

prejsť na článok

Dioptrické okuliare

DIOPTRICKÉ OKULIAREDioptrické okuliare sú zdravotné pomôcky, ktoré sú navrhnuté na korekciu zraku a zlepšenie zorného pola pre ľudí, ktorí majú problémy s vidieckou ostrosťou alebo inými zrakovými problémami.

prejsť na článok