Zlatý stafylokok na koži: Moderná aj prírodná liečba a bylinky

Prečítajte si, čo je to zlatý stafylokok a aká liečba sa používa v prípade infekcie na koži. Dozviete sa aj, aká prírodná liečba a bylinky vám môžu pomôcť. Čo je to zlatý stafylokok? Zlatý stafylokok (Staphylococcus aureus) je grampozitívna baktéria, Čítajte viac The post Zlatý stafylokok na koži: Moderná aj prírodná liečba a bylinky appeared first on e-Terapia.sk.

prejsť na článok

Poradňa: Vrátil sa mi zlatý stafylokok.

Martina F.: Dobrý deň, pred troma týždňami som dobrala kvapky do nosa Pamycon a antibiotiká Augmentin. Lekár mi ich predpísal na bolesť hrdla a uší (raz jedného, potom druhého a takto dookola), pretože mi z výteru vyšiel Staphylococcus aureus masívne. Čí

prejsť na článok

Bylinková záhrada u nás doma

Mať na vlastnej záhradke bylinky nikdy nie je na škodu. Či už ide o bylinky použiteľné do stravy ako koreniny, na čaje alebo liečivé bylinky. Pestovať ich môžeme niekoľkými spôsobmi.

prejsť na článok

Strieborná priečka v súťaži ZLATÝ ŠLÁGER 2022

Pieseň IBA TÚ, NIE INÚ, získala striebornú priečku v súťaži autorských piesní ZLATÝ ŠlÁGER 2022. Autorom textu a hudby je Karel Peterka. The post Strieborná priečka v súťaži ZLATÝ ŠLÁGER 2022 appeared first on Mgr. art. Vlasta Mudríková.

prejsť na článok

Zlatý pohár Česko-Slovenska

Zlatý pohár Česko Slovenska je jednou z najprestížnějších a tiež najprísnejších hodnotených suťaží vín v Českej a Slovenskej republike. Hodnotenia sa zúčastnujú skúsení a certifikovaní degustátori a ocenenia sú udelené za vysoký bodový zisk. Náš úspech bo

prejsť na článok

Moderná kuchyňa výpredaj z výstavky

Moderná kuchyňa z výstavky Moderná lakovaná kuchyňa z výstavky kuchynského štúdia v Banskej Bystrici. Elegantná kuchyňa s luxusným vzhľadom.

prejsť na článok