zdravé vz. nezdravé

Každý máme vo svojom jedálničku zdravé aj nezdravé potraviny. Viete ktoré nezdravé veci majú svoju zdravú, rovnako chutnú alternatívu?

prejsť na článok

Sú nezdravé potraviny zdravé?

Niektoré potraviny odjakživa považujeme za "nezdravé". Je to naozaj tak? Viete že čokoláda lieči kašeľ?

prejsť na článok

Zdravé obedy v jedálňach deťom nechutia

Nie je ničím prekvapujúcim, že deťom v školských jedálňach najviac chutia nezdravé jedlá. Medzi najobľúbenejšie sa dostali sladké jedlá, ako žemľovky, buchty či palacinky. Najmenej obľúbené sú zeleninové jedlá a špenát.

prejsť na článok

5 tipov na zdravé raňajky

Ovsená kaša s ovocím Omeleta so zeleninou Celozrnný chlebík Vitamínový smoothie Vajíčka na rôzne spôsoby The post 5 tipov na zdravé raňajky first appeared on FreshStop. Príspevok 5 tipov na zdravé raňajky je zobrazený ako prvý na FreshStop.

prejsť na článok

Ako si pripraviť zdravé raňajky?

Aké vitamíny potrebuje telo hneď z rána prijať? The post Ako si pripraviť zdravé raňajky? first appeared on FreshStop. Príspevok Ako si pripraviť zdravé raňajky? je zobrazený ako prvý na FreshStop.

prejsť na článok

Čo je zdravé a čo nie?

V svete plnom zásad zdravej výživy je naozaj ťažké rozlíšiť, čo je zdravé a čo nie je. Pomáhajú nám v tom nielen poznatky vedeckých výskumov ale aj rady trénerov, výživovým poradcov, a samozrejme, rady rodičov a okolia. Často sú ich odporúčania zavádzajúc

prejsť na článok