ZDRAVÉ KLÍČKY vypestujte si vitamínovú bombu

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=.vc_custom_1592490643600{margin-top: 0px !important;border-top-width: 0px !important;padding-top: 0px !important;}] Klíčky sú vitamínová bomba Klíčky sú skutočne to najlepšie jedlo! Sú plné enzýmov, bielkovín, vlákniny a vitamínov sú mimoriadne zdravým doplnkom Vašej stravy. Pomáhajú pri trávení Klíčky obsahujú nezvyčajne vysoký obsah enzýmov, ktoré pomáhajú pri trávení a vstrebávaní živín.  Obsahujú tiež veľa vlákniny, ktorá reguluje trávenie a [] The post ZDRAVÉ KLÍČKY vypestujte si vitamínovú bombu appeared first on BALI GARDEN.

prejsť na článok

Germinátor: pripravte si vitamínovú bombu za 25 centov

Obsahujú omnoho viac vitamínov ako bežná zelenina či ovocie, vypestujete si ich kedykoľvek a sú neuveriteľne lacné. O čom je reč? O naklíčených semienkach. Z nepatrnej lyžice semien môžete získať niekoľkonásobný objem kvalitných klíčkov. Podľa niektorých

prejsť na článok

Vypestujte si na okne marakuju

Marakuja nádherne kvitne a prináša chutné, zdravé plody plné vitamínov. A na jej pestovanie vám stačí kvetináč na slnečnom stanovisku.

prejsť na článok

Kávovník – vypestujte si doma vlastnú kávu

Kávovník je tropická rastlina, ktorej sa v našich bytoch prekvapivo dobre darí. A pri dodržaní postupu pestovania vám krásne zarodí.

prejsť na článok

Ako z ananásu vypestovať ananásovník :)

Kúpili ste si v obchode chutný ananás? Vypestujte si z neho celý ananásovník, a doprajte si radosť z exotického vzhľadu (a možno aj plodov) tejto krásnej tropickej rastliny.

prejsť na článok

Vitamín B1 (tiamín)

Varenie – Potraviny – Poznávajte vitamíny Význam pre organizmus: zdravé nervy asvaly, správna funkcia srdca, uvoľňovanie energie zcukrov atukov Kde sa nachádza: hrášok, pšeničné klíčky, obilné vločky, slnečnicové semená, celozrnná múka, špargľa, špenát,

prejsť na článok