Zber použitých jedlých olejov a tukov

V Košiciach sme rozmiestnili 157 zberných nádob pre obyvateľov bytoviek a doručili takmer 900 vedierok do rodinných domov. The post Zber použitých jedlých olejov a tukov appeared first on KOSIT.

prejsť na článok

Zber kuchynského BIO odpadu v Košiciach

V spolupráci so spoločnosťou KOSIT spúšťa mesto Košice v januári 2023 zber kuchynského odpadu zo všetkých domácností v meste. The post Zber kuchynského BIO odpadu v Košiciach appeared first on KOSIT.

prejsť na článok

Zber a odvoz vianočných stromčekov

Zber, odvoz a ekologické zhodnotenie vianočných stromčekov v meste Košice začne spoločnosť KOSIT realizovať od 9. januára 2023. The post Zber a odvoz vianočných stromčekov appeared first on KOSIT.

prejsť na článok

Otvorili sme pre vás Centrum Jarmočná

Nové zariadenie na zber odpadov je určené primárne podnikateľom z Košíc a okolia, ktorí svoj odpad vedia priviesť vlastným vozidlom. The post Otvorili sme pre vás Centrum Jarmočná appeared first on KOSIT.

prejsť na článok

Prosíme žiadne sáčky, žiadne obaly

Ako funguje zber kuchynských odpadov Zber a odovzdávanie kuchynských odpadov prebieha jednoducho. Občania doma separujú odpady v podobe všetkých rastlinných a živočíšnych zvyškov do ľubovoľnej uzatvárateľnej nádoby. Jej obsah potom iba vysypú do zbernej

prejsť na článok

PRAVDA: Slováci stále separujú málo PET fliaš! Končia v nesprávnych košoch

O tom ako prebieha v praxi recyklácia PET fliaš, aké množstvo sa v súčasnosti vyseparuje a kam putujú zvyšné fľaše sme sa rozprávali s denníkom Pravda. Objasnili sme nielen prečo je dôležité v rámci cirkulárnej ekonomiky dotiahnuť recyklačný cyklus fľaše

prejsť na článok