Zber kuchynského BIO odpadu v Košiciach

V spolupráci so spoločnosťou KOSIT spúšťa mesto Košice v januári 2023 zber kuchynského odpadu zo všetkých domácností v meste. The post Zber kuchynského BIO odpadu v Košiciach appeared first on KOSIT.

prejsť na článok

Zber použitých jedlých olejov a tukov

V Košiciach sme rozmiestnili 157 zberných nádob pre obyvateľov bytoviek a doručili takmer 900 vedierok do rodinných domov. The post Zber použitých jedlých olejov a tukov appeared first on KOSIT.

prejsť na článok

Zber a odvoz vianočných stromčekov

Zber, odvoz a ekologické zhodnotenie vianočných stromčekov v meste Košice začne spoločnosť KOSIT realizovať od 9. januára 2023. The post Zber a odvoz vianočných stromčekov appeared first on KOSIT.

prejsť na článok

ZIMNÁ ÚDRŽBA KOMUNIKÁCIÍ V KOŠICIACH ZAČÍNA 1. NOVEMBRA

Celkovo do správy spoločnosti KOSIT patrí v tejto sezóne vyše 696 kilometrov komunikácií. Pre výkon zimnej údržby nasadzujeme spolu 46 mechanizmov. The post ZIMNÁ ÚDRŽBA KOMUNIKÁCIÍ V KOŠICIACH ZAČÍNA 1. NOVEMBRA appeared first on KOSIT.

prejsť na článok

Prosíme žiadne sáčky, žiadne obaly

Ako funguje zber kuchynských odpadov Zber a odovzdávanie kuchynských odpadov prebieha jednoducho. Občania doma separujú odpady v podobe všetkých rastlinných a živočíšnych zvyškov do ľubovoľnej uzatvárateľnej nádoby. Jej obsah potom iba vysypú do zbernej

prejsť na článok

Ako som na Východ za šťastím išiel /už som pedagóg/

Ani neviem, ako sa to všetko zomlelo. Keď sme sa s rodinkou presťahovali z najhlavnejšej dedinky na Východ, vôbec mi nenapadlo, že začnem učiť a už vôbec mi nenanpadlo, že začnem opäť chodiť do školy aj ja! A stalo sa... Učenie som si vybral, aby som nemu

prejsť na článok