Zber dažďovej vody na Brači

O vodných cisternách na chorvátskom ostrove Brač som chcela písať už dávnejšie. A hoci som sa téme zberu dažďovej vody na mojom blogu už venovala, myslím, že dnes je naliehavo aktuálna, a treba sa k nej vrátiť. Preto som počas dovolenky moje obľúbené cisterny nafotila a lepšie preskúmala. Tento rok som si vzala elektrický bicykel, [] The post Zber dažďovej vody na Brači appeared first on Domáci magazín.

prejsť na článok

Zber v ovocnom sade

Zber v ovocnom sadeV stredu 2. 11. 2022 sa žiaci 5.A a 5.B triedy zúčastnili oberačky jabĺk v historickom ovocnom sade na Banisku. V krásnom slnečnom počasí priložili ruku k dielu a pomohli pozbierať bohatú úrodu starých jabloní.

prejsť na článok

Kalendár vinára podľa druhu suroviny

Kalendár vinára je pomôcka, aby ste sa stihli pripraviť na zber vybranej suroviny a stihli si vyrobiť domáce víno. Je tu pripravených niekoľko tabuliek podľa druhu suroviny (ovocie, zelenina, kvety, exotické ovocie, úžitkové suroviny a ostatné suroviny).

prejsť na článok

MESTO VRBOVÉ náš prvý mestský partner

Mesto Vrbové nás oslovilo ako náš prvý väčší mestský partner. Zber kuchynských odpadov sme začali realizovať okamžite a veľkokapacitne po celom meste. Rozmiestnených bolo 20 nádob na zber kuchynského odpadu.  Občania od začiatku zberu riadne separujú a za

prejsť na článok

KORONAKRÍZA a jej dopad na zber biologických odpadov

Momentálna situácia vo svete je nám všetkým známa. Ovplyvnila každodenné životy bežným ľudom i rôznym profesiám.My by sme vám chceli veľmi radi predstaviť aj jeden náš zaujímavý postreh. Od marca sme na odpadových číslach reštaurácií a gastrozariadení poz

prejsť na článok

22. marec Svetový deň vody

Vode sa hovorí aj modré zlato, pretože v mnohých oblastiach sveta je jej žalostne málo. Príspevok 22. marec Svetový deň vody je zobrazený ako prvý na Pri Kríži.

prejsť na článok