Zapnime si prvý gombík marketingu správne

Asi to poznáte. Rýchly ranný štart. Poloautomaticky sa snažíte dostať do košele, vychystať v čo najkratšom čase a vyraziť. Od začiatku máte nepríjemný pocit niečo nesedí. Nemáte však čas spomaliť. Zbadáte to, až keď poslednému gombíku chýba dierka treba začať odznova… Čo je prvý gombík marketingu? Páči sa mi krátka a jednoduchá definícia marketingu britského marketingového inštitútu:Marketing je riadený proces pre identifikovanie a uspokojenie zákazníckych potrieb so ziskom.Ak sa teda pokúšate vytvoriť modernú, marketingovo orientovanú firmu, neostáva Vám nič iné, ako vložiť do jej DNA tento ústredný proces.Vaše vzdelanie, znalosti, zručnosti či osobná skúsenosť Vás nasmerovali k oblasti, v ktorej budujete svoje uplatnenie. Pokúšate sa umiestniť na trh produkt alebo službu. Všetci máme sklon veriť, že poctivá práca a ochota tvrdo pracovať nás predurčujú k úspechu a prekonaniu konkurencie. Je to však omyl. Skúsenosťou mnohokrát overený omyl. K tvrdej a poctivej práci je potrebná veľká dávka šťastia alebo systematický postup pri definovaní vlastnej marketingovej stratégie. Pristupujte zodpovedne k času, ktorý je potrebné investovať. Odopriete ho rodine, priateľom, spánku, športu…venujte ho preto tvrdej práci. Rozhodnite sa zapnúť prvý gombík správne. Ak ste tento krok vynechali, neváhajte sa vrátiť. Vypracujte stratégiu pre Váš marketing. Zvýšte svoju šancu uspieť významným spôsobom. Skúste tieto dni rovnako ako ja stráviť s myšlienkou určujúcou Váš úspech. Ako pomôcku som pre Vás pripravil pozadie na pracovnú plochu. Ilustráciu vytvoril ilustrátor Marcel. Pôsobí motivačne a pokojne zároveň. Bude Vám pripomínať dôležitosť marketingovej stratégie. Sťahujte tu. The post Zapnime si prvý gombík marketingu správne appeared first on Morse..

prejsť na článok

Správne písanie

Pýta sa jedna blondínka druhej: - Prosím ťa, píše sa správne Irak alebo Irán?

prejsť na článok

Zamerané na evakuáciu: máte ju správne vyznačenú?

Dokážete vo firme bezpečne zísť schodisko pri výpadku prúdu? V článku sme sa pozreli na to, ako správne vyznačiť únikovú trasu. Zopakujeme tiež základné pravidlá pre evakuáciu. Source

prejsť na článok

Ako si správne vybrať peňaženku?

Viete ako si správne vybrať peňaženku? Aký materiál, farba či veľkosť vám vyhovuje najviac? Po prečítaní nasledujúceho článku v tom budete mať jasno!

prejsť na článok

Správne označenie regálov vskladoch zaistí bezpečnosť zamestnancov azrýchli prácu

V dobre zorganizovanom sklade a so správne označenými regálmi pracujú zamestnanci rýchlejšie a efektívnejšie. Vďaka štítkom dobre využijete všetko miesto v sklade a zorientuje sa v ňom okrem skladníka napríklad aj produktový manažér. Prečítajte si, ako ta

prejsť na článok

Prvý hovoriaci prístroj

- Otec, je to pravda, že Edison vymyslel prvý hovoriaci prístroj? - Nie, prvý vymyslel Pán Boh, ale ten Edisonov bol prvý, ktorý sa dal aj vypnúť.

prejsť na článok